arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Matchoffice toimitilat seminaari

MatchOffice seminaari Hollannissa 19. lokakuuta

30
loka
2015
Iina Pyykkö
Toimistohotellit sekä elämykselliset asiakaskokemukset ja tilaratkaisut olivat keskustelun aiheena MatchOfficen järjestämässä seminaarissa Amsterdamissa.
30
loka
2015
Iina Pyykkö

Amsterdamissa pidetyssä seminaarissa Pine jakoi ajatuksiaan siitä, miten hyödyntää elämystalouden periaatteita rakentaessa unohtumatonta ja erilaista asiakaskokemusta. Arvostettu business-ajattelija Pine on tunnettu elämystalous ajatuksistaa, joita hän käsitteli erityisesti teoksessaan ”The experience Economy”.  Elämystalous ajattelu on siirtymässä myös toimitilasektorille ja yhä useammin toimitilaratkaisuissa otetaan huomioon asiakaskokemus. Pinen johdolla seminaarissa pohditiin, mitä elämystalous ajattelu voi parhaimmillaan antaa toimitilaratkaisuillle.

Miten lisätä asiakkaiden positiivista kokemusta?, pohti Laila Pawlak DARE2 yrityksestä. Felix Lepoutre puolestaan esitteli uuden innovatiivisen business idean ja yrityksen seats2meet. Seats2Meet tarjoaa portaalin, joka tarjoaa joustavia lyhyen ajan työtiloja ja yhteistyömuotoja, ja tuo yhteen eri alojen yrityksiä ja toimijoita. Alunperin hollantilainen yritys löytyy jo useammasta maasta ympäri maailman.     

Hollannissa pidetttyyn seminaariin osallistui 8 eri Euroopan maasta kiinteistöalan toimjoita, jotka yhdessä edustivat yli 250 eri toimistohotellia. Tilat Amsterdamista tarjosi toimistohotelli ”The Office Operators”, jonka ylimmän kerroksen kokoustilat mieleenpainuvalla näköalalla antoivat oivan esimerkin elämyksellisestä tilasta.

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.