arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Matchoffice perustaa uusia paikallisia kotisivuja  iso kuva

MatchOffice perustaa uusia paikallisia kotisivuja

17
maalis
2016
Petra Teräntö
MatchOffice on viimeisen vuoden aikana julkaissut uudet kotisivut yhteensä kuudessa eri maassa. Tavoitteena on ollut lisäarvon luominen niin vuokralaisille kuin vuokranantajille.
17
maalis
2016
Petra Teräntö

Viime kuukausien aikana MatchOffice on lanseerannut uudet kotisivut Suomen lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa ja Puolassa. Kaikki uudet sivut on nyt siirretty uudelle käyttöalustalle.

Yhteistyökumppaneiden tilojen mainostaminen tapahtuu nyt ajanmukaisemmalla ja käyttäjäystävällisemmällä tavalla. Myös kuvat ovat laadukkaampia. Paremman käyttäjäkokemuksen ja parempien hakutoimintojen ansiosta myös palvelun tarjoamat asiakaskontaktit eli liidit ovat tasokkaampia.

Asiakkaiden on mahdollista etsiä toimitiloja kaupungin, alueen tai kadunnimen sekä myös kiinteistön nimen perusteella. Omia kriteereitä vastaavan toimitilan löytäminen onkin tehty vaivattomaksi ja helpoksi.

Tulevan vuoden aikana MathOffice aikoo myös perustaa uuden omien tietojen hallinointisivun yhteistyökumppaneille helpottaakseen toimitiloja koskevien tietojen muokkaamista. Henkilökohtaisen sivun tietojen päivitys ja asiakastietojen näkeminen on tällöin entistä helpompaa. 

  

Hauke

 

 

Henkilökohtaista asiakaspalvelua

Idea uuden käyttöalustan takana on ollut persoonallisempien ja käyttäjäystävällisempien sivujen luominen.

”Päällimmäinen tavoitteemme on ollut asiakaspalvelun parantaminen. Tähän liittyen olemme ottaneet käyttöön chat -toiminnon sekä paikalliset puhelinnumerot ja henkilökohtaiset sähköpostit. Käyttäjämme pystyvät nyt olemaan meihin tiiviimmin yhteydessä. Tunnetta fyysisestä läsnäolosta vahvistaa myös se, että olemme listanneet kaikkien työntekijöidemme kuvat sivuillemme”, toteaa Hauke Haas.

”Norjalaisten, ruotsalaisten ja puolalaisten työntekijöidemme lisäksi palkkasimme viime vuonna myös suomalaisia, espanjalaisia ja saksalaisia työntekijöitä. Antamamme asiakaspalvelu on parempaa kun meillä on paikallista kieltä osaavia asiakaspalvelutyöntekijöitä. Tämänhetkinen strategiamme onkin palkata lisää henkilökuntaa, joka taitaa kohdemaidemme kielet.”

Uudet kotisivut viestittävät myös paremmin päämääräämme - olla myös tulevaisuudessa innovatiivinen, käyttäjäystävällinen sekä läpinäkyvä oman alamme huippuammattilainen. 

 

 

 

Caroline

 Korkeatasoinen käyttäjäkokemus tuo lisäarvoa

Toteuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme palkkasimme viime vuonna uuden UX/UI suunnittelijan (käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelija), Caroline Lehmann Nelsonin.

Hänen työnsä keskittyy nimenomaan käyttäjien tukemiseen siten, että he loytävät helposti tarvitsemansa tiedot sivuiltamme.

”Käyttöliittymän optimoiminen on jatkuva ja haastava prosessi, jonka tavoite on saada konversioluvut kasvamaan sekä asiakaskontaktien taso paranemaan. Ennen pitkää tämä kuitenkin tuo lisäarvoa asiakkaillemme, käyttäjillemme ja liiketoiminnallemme.”

Jotta Carolinen visio toteutuisi, on MatchOffice palkannut hänen tuekseen web-kehittäjien asiantuntijatiimin. Se, että meillä on oma talonsisäinen kehitystiimi ulkoistettujen palvelujen sijaan, mahdollistaa nopean reagoinnin erilaisten muutosten sekä mahdollisten ongelmien yhteydessä. 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.