arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

The client survey 2018

MatchOffice asiakastutkimus 2018: joustava työympäristö tukee terveyttä ja hyvinvointia

04
joulu
2018
Steen Uno
Työtilojen terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat nousseet yhä tärkeimmiksi toimitilakriteereiksi, osoittaa MatchOfficen asiakaskysely 2018. Monipuoliset ja joustavat toimitilat tukevat työntekijöiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia.
04
joulu
2018
Steen Uno


Steen Uno

Viime vuosina työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat nousseet yhä keskeisemmiksi tekijöijksi toimitilasuunnittelussa.

Jotta työ sujuu, kaikkien työntekijöiden tulee viihtyä työpaikalla – ajatus on yhä jaetumpi ja tämä nousee esiin myös MatchOfficen vuoden 2018 asiakaskyselyssä. .

Yhä useammat yritykset painottavat toimitilasuunnittelussa hyvinvointia ja antavat tilaa erilaisille hyvinointiohjelmille, urheilumahdollisuuksille ja myös rahoittumistiloille, jotka auttavat tukevat työntekijöiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja näin myös lisäävät keskittymistä ja tehokkuutta töissä.

Työhyvinvointi tuo lisäarvoa kaikille. Joustavassa ja hyvinvointia tukevassa toimistossa työntekijät viihtyvät yleensä pidempään. Lisäksi hyvinvointi tukee yhteisöllisyyttä ja näin tiivistää työyhteisöä, mikä on tärkeä hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä lisäävä tekijä. 

 

Urheilumahdollisuudet toimistossa on must

“Työntekijöiden terveys- ja hyvinvointi-kysymykset joustavissa toimitioissa ovat nousseet vuonna 2018 yhä keskeisimmiksi. Urheilutilat ja -mahdollisuudet ovat niin sanotusti must jopa joka neljännelle yritykselle”, kertoo MatchOfficen toimitusjohtaja Jakob Dalhoff.

“Yhä usemmat työntekijät ovat urheilullisia ja monet arvostavat, ettei työpaikalta tarvitse kulkea erikseen kuntosalille. Niin ikään myös suihkutilat ovat yhä tärkeämmät kun työmatkapyöräily lisääntyy.”

”Mindfulness ja hyvään oloon panostaminen on niin ikään yhä yleisempää ja arvostetumpaa. Kun työpaikoilla tarjotaan tähän mahdollisuudet, se vähentää huomattavasti stressiä toimistoissa.”

 

 Yhä useammat yritykset painottavat hyvinvointi- ja urheilu- sekä sosiaalitilojen tärkeyttä 
työpaikoilla, mikä parantaa työhyvinvointia ja työntekijöiden terveyttä. Kuva: MatchOffice Client Survey 2018

 

 

MatchOffice julkaisi vuosittaisen asiakaskyselyn nyt neljättä vuotta peräkkäin. Vuoden 2018 asiakaskyselyyn osallistui jopa 1 033 toimistohotellimanageria 23 eri Euroopan maasta. 

Toimistohotellisektori ylipäätänsä jatkaa kasvua kun tänä vuonna jopa 60% toimistohotellien asiakkaista on ilmoittanut jatkavansa vuokrasopimusta toimistohotellissa. Ja loput 40% asiakkaista, he tarjoavat loistavan motivaation toimistohotelleille panostaa lisäpalveluihin ja hyvinvointiin ja näin houkutella loputkin asiakkaat jatkamaan vuokrasopimusta. 

 

Verkostoituminen toimistohotelleissa

”Suurin osa toimistohotelliasiakkaista ovat pieniä noin 1-2 hengen yrityksiä, mikä selittää yhä suurempaa panostusta verkostoitumismahdollisuuksiin ja -tiloihin. Hyvinvointia tukevien tilojen lisäksi verkostoituminen eri yritysten kanssa on erittäin keskeinen tekijä ja vaikuttaja toimitilasektorilla.”

”Verrattuna perinteisiin toimistotilohin, verkostoituminen on toimistohotellien lyömätön etu, joka auttaa yrityksiä solmimaan suhteita ja jakamaan kokemuksia eri yritysten kanssa”, lisää Jakob Dalhoff. 

 

 ”Hyvinvoinnista on tullut monelle elämäntapa ja tärkeä osa stressin- ja elämänhallintaa. 
Hyvinvointitilojen kysyntä on selkeästi lisääntynyt”, toteaa MatchOfficen toimitusjohtaja Jakod 
Dalhoff. Kuva: Primalbase Amsterdam
Photos: Primalbase Amsterdam

 

Tänä vuonna 18,5% vastanneista painottavat verkostoitumistilojen tärkeyttä kun viime vuonna sama luku oli 17,4%. Lisäksi kaikenlaiset verkostoitumisillat, yhteiset tilaisuudet ja viikottaiset tai kuukausittaiset tapahtumat toimistohotelleissa ovat yhä suositumpia ja tykätympiä työntekijöiden keskuudessa.

 

Yksityiskohdat ratkaisevat toimistossa

”Terveys, hyvinvointi ja sosiaalisuus ovat avainsanoja kaikille toimistohotelliyrityksille, jotka haluvat tarjota lisäarvoa asiakkailleen. Esimerkiksi oma kahvila toimistohotellissa on tärkeä, koska se tarjoaa yrityksille luonnollisen paikan tavata muita ja verkostoitua päivittäin.” 

”Toimistohotelliyritysten tulisi pitää mielessä, että kilpailu tarjota yhä luovempia, innostavia ja joustavia toimistotiloja on yhä kovempaa. Markkinoilla ei ole koskaan ollut tarjolla yhtä paljon moderneja ja siistejä toimistotiloja.”

”Lokaatioa ja houkutteleva hinta ovat yhä päätekijät kun valitaan toimitilaa, mutta yksityiskohdilla on painoarvoa – tarvittavat palvelut, siisti design ja fiksut ratkaisut ratkaisevat kun yritykset valitsevat, mistä toimistohotellista he vuokraavat tilat”, painottaa Jakob Dalhoff. ●

 


Lue MatchOffice Asiakaskysely 2018 


Lue lisää:
MatchOffice Survey Report 2018
MatchOffice Client Survey 2017
MatchOffice Surver Report 2017
MatchOffice Client Survey 2016
MatchOffice Client Survey 2015 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.