Luova NOHO -toimistohotelli Kööpenhaminan Kødbyenin alueella

Luova NOHO -toimistohotelli Kööpenhaminan Kødbyenin alueella

20
tammi
2016
Petra Teräntö
Lue minkälaista on työskennellä Kööpenhaminan Kødbyen -alueella sijaitsevassa uniikissa toimistohotellissa.
20
tammi
2016
Petra Teräntö

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta vanhalle karjamarkkina -alueelle, joka nykyisin tunnetaan trendikkäänä Kødbyenin alueena.

Kødbyenin suosittu alue, jonne lukemattomat ravintolat, baarit ja pikkuputiikit ovat asettuneet viime vuosien saatossa, on tunnettu rustiikkisesta tunnelmastaan sekä vilkkaasta liike-elämästään.

Alueella toimii myös useita toimistohotelleja, jotka luovat puitteet Kødbyeniin etabloituneille yrittäjille.

Aivan Kødbyenin keskiöstä löytyy myös juuri loppuvuonna ovensa avannut toimistohotelli NOHO, joka on ‘jatkoa’ halutulle toimistohotelli SOHO:lle.

 

Omaa luokkaansa 

noho kontorhotel

Slogan ‘Work, Stay, Play’ hehkuu sinisessä loisteputkessa toimistohotellin sisääntulon yläpuolella ja isot hehkuvalokirjaimet ikkunaruuduissa kertovat, että on tultu N_O_H_O -toimistohotelliin. 

Sisään astuessa minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä paikka erottuisi muista: Puulevyistä tehdyt seinät, täytetyt eläimet, retrotyyliset huonekalut, värikkäät loistevaloputket sekä kasvien paljous kiinnittävät huomioni. 

Iso rakennus luo puitteet monelle Kööpenhaminassa toimivalle innovatiiviselle pienyritykselle, startup -yritykselle ja freelancerille.

 

 

 

 

Yrityksille, jotka tarvitsevat sekä tilan että sosiaalisen yhteisön ympärilleen, toimistohotelli mahdollistaa yritysten välisten ammatillisten ja sosiaalisten verkostojen kehittymisen. Se pyrkii myös luomaan inspiroivan ja aisteja stimuloivan työympäristön. 

Uniikki, autenttinen sisustus kaktuksineen ja täytettyine eläimineen, seinien taakse kätketty keittiö sekä hauskat koukut ja pidikkeet ovat osa rustiikkista tunnelmaa. 

  

 

NOHO - tällaista on työskentely täällä

Vierailuni aikana keskustelin kolmen NOHO:ssa päivittäin työskentelevän henkilön kanssa. Kysyin, mistä syystä he vuokrasivat toimitilansa toimistohotellista, ja minkälaista on työskennellä NOHO:ssa. 

 

Laura

´Työskentely osana yhteisöä´

Laura Groth työskentelee Storytel.dk:ssa, joka on digitaalisia ääni- ja e-kirjoja tarjoava yritys.

 

Miksi vuokrasit toimitilan toimistohotellista?

“Valitsimme toimistohotellin, jotta voisimme työskennellä muiden yritysten lähellä ja olla osa sosiaalista verkostoa.”

 

Minkälaista on työskennellä NOHO:ssa?

 “Tämä vastaa täysin odotuksiamme. Täällä on todella osattu huomioida se, miten luoda parhaat puitteet hyvälle työilmapiirille.“ 

Lisäksi sisustusratkaisut ovat epätyypillisiä ja ainutlaatuisia, mistä saan energiaa päivittäin. Istumme yhdessä muiden yritysten edustajien kanssa, mikä on inspiroivaa. Täällä on sekä yrityksiä, jotka ovat täysin eri aloilta, että yrityksiä, jotka muistuttavat omaamme. Voimme siten peilata omaa toimintaamme ja sparrata toinen toistamme. 

 

Minkälaiset puitteet NOHO luo sosiaaliselle yhdessäololle ja verkostoitumiselle?

“Minusta toimistohotelli luo mainiot puitteet sosiaaliselle kanssakäymiselle – ja myös sopivan määrän sosiaalisia aktiviteetteja. Meillä on esimerkiksi yhteinen aamupala, jolloin meillä on mahdollisuus tavata toimiston muita työntekijöitä. Uutiskirje informoi näistä sosiaalisista tapahtumista.“

  

Peter

´Toimistossa on aina elämää ja ihmisiä´

Peter Weinreich työskentelee Betssongroup:ssa, joka on verkossa toimiva rahapeliyritys ja joka tarjoaa pokeri-, casino- ja raaputusarpapelejä ym.

 Miksi vuokrasit toimitilan toimistohotellista?

Meillä on vain seitsemän työntekijää Tanskassa ja mietimmekin, kannattaako tällöin perinteisen toimistotilan vuokraaminen. Olemme usein työmatkoilla ja henkilökuntaa on vain muutama paikan päällä. Valitsimme toimistohotellin, jotta toimistolla olisi aina elämää ja ihmisiä. 

 

Minkälaista on työskennellä NOHO:ssa?

“Täällä on mielettömän hyvä tunnelma ja ihmiset tervehtivät toisiaan. Tilat ovat todella hyvät ja tämä on hyvä ‘pakettiratkaisu’, jossa käytännön ratkaisut eivät jää meidän vastuulle.

“Silloin kun me kaikki seitsemän olemme täällä toimistolla, ei meillä ole tarvetta sosiaaliselle kanssakäymiselle muiden yritysten kanssa. Arvostamme kuitenkin sitä, että sosiaalisia aktiviteetteja on tarjolla. Ja vieraamme ihastuvat aina NOHO:n cooliin ja ja viehättävään sisustustyyliin.”

 

Minkälaiset puitteet NOHO luo sosiaaliselle yhdessäololle ja verkostoitumiselle?

“NOHO:n sloganina on ‘Work, Stay, Play’, ja tätä linjaa myös noudatamme. Tästä kertovat autenttinen, leikkimielinen sisustus sekä perjantaibaari ja yhteiset sosiaaliset tapahtumat kattoterassilla. Sosiaalisten aktiviteettien lisäksi täällä järjestetään myös tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja saada ammatillista tukea muilta yrityksiltä. Esimerkiksi yritys voi saada apua muilta kinkkiseen ongelmaan ns. ’pähkinänsärkijä’-kokoontumisessa. 

Pernille

 

‘Dynaaminen ja inspiroiva sisustus’

Pernille Bigum työskentelee Tasteful -nimisessä Skandinaviassa toimivassa yrityksessä, joka välittää innovatiivisia ja korkealaatuisia elintarvikkeita.

 

Miksi vuokrasit toimitilan toimistohotellista?

“Se oli pienelle tiimillemme itsestään selvää, jotta voisimme työskennellä muiden yritysten kanssa ja saada sosiaalisen verkoston. Meitä motivoi myös toimistohotellin tarjoama dynamiikka ja mahdollisuus sparraukseen muiden yritysten kanssa. Lisäksi meillä on monesti tarve saada muut testaamaan tuotteitamme ja toimistohotellista löytyy aina joku joka haluaa auttaa.”

 

Minkälaista on työskennellä NOHO:ssa?

“Täällä on elämää sekä hyvä, epämuodollinen ilmapiiri. Myös uniikki ja autenttinen sisustus innostaa minua työntekoon. Sijainti on tärkeä tekijä. Yrityksemme toimii elintarvikealalla, mistä syystä juuri Kødbyen on ideaali paikka meille.“

“Jotkut ehkä kuvittelevat, että toimistohotelli on meluisa työpaikka, mutta minä en koe sitä sellaisena. Täällä osataan hyvin huomioida muut työntekijät ja lisäksi meillä on useita tiloja, joissa voi esim. puhua puhelimessa.“

 

Minkälaiset puitteet NOHO luo sosiaaliselle yhdessäololle ja verkostoitumiselle?

Täällä järjestetään useita yhteisiä tilaisuuksia kuten yhteinen aamiainen ja perjantaibaari. Meillä on myös mahdollisuus kutsua muita ihmisiä toimistoomme. Minulle suurin haaste on antaa itselleni lupa osallistua yhteisiin tilaisuuksiin. Mutta tiedän silti hyvin, ettei yhdessä vietetty aika koskaan mene hukkaan - tilaisuuksista saa aina jotakin myös itselle...“ ●

 

 

hej

geh

 hejsa

 

<


 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo