arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Mipim kutsu

Kutsu Nordic Loungeen Cannesissa

20
tammi
2017
Iina Pyykkö
MatchOffice järjestää tänäkin vuonna rennon verkostoitumistapahtuma MIPIM-messujen yhteydessä, Etelä-Ranskassa Cannesissa.
20
tammi
2017
Iina Pyykkö

MatchOffice järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa verkostoitumistapahtuman kiinteistöalan ammattilaisille MIPIM-messujen yhteydessä Cannessissa.

Tule nauttimaan lasi viiniä ja etelä-ranskalaisia herkkuja ja tapamaan kiinteistöalan ammattilaisia Pohjoismaista ja muualta Euroopasta.

Viime vuonna verkostoitumistapahtuma Nordic Lounge keräsi yhteen jopa 500 pohjoismaalaista kiinteistöalan toimijaa.

"Tämä on nyt viides kerta kun järjestämme tätä rentoa 'get together' networking -tapahtumaa ja viime vuoden positiivisten palautteiden jälkeen odotamme tänä vuonna jopa enemmän osallistuja", sanoo Jakob Dalhoff, MatchOfficen toimitusjohtaja.   

 

Kutsu tapahtumaan

  • Aika: Tiistai 14. maaliskuuta klo. 17:00-19:00
  • Paikka: Rue Du Marché Froville, Cannes
  • Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautumista ei tavita - tule vain paikalle. Tervetuloa! 

 

Lue lisää Nordic Loungesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.