arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Coworking seats2meet

Kansainvälinen Coworking-yritys Seats2Meet

23
loka
2018
Iina Pyykkö
Yksi ensimmäisistä coworking-tiloja tarjoavista yrityksistä, hollantilainen Seats2met on kymmenessä vuodessa kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi coworking-hubiksi. Syyskuussa 2018 yritys rikkoi uuden ennätyksen, kun puolen miljoonan asiakkaan raja meni rikki.
23
loka
2018
Iina Pyykkö

Kasvu ja suosio tulevat usein hitaasti, mutta Seats2meet on sitten vuodesta 2014 kasvanut tasaisesti ja hurjaa vauhtia. Syyskuussa 2018 yritys rikkoi puolen miljoonan asiakkaan rajapyykin. 

Seats2meet aloitti vuonna 2007 vain 20 freelanserin yhteisönä. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin hollantilainen coworking-yritys toimii yli 200 maassa ja tarjoaa coworking-tiloja yli 60 0000 asiakkaalle. 

"Olemme kasvaneet kansainvälisesti merkittäväksi coworking-tiloja tarjoavaksi yritykseski ja lisäksi tarjoamme yrityksille erilaisia kanavia ja työkaluja verkostoitumiseen."

"Palvelumme tuo yrityksiä ja ihmisiä yhteen, yhdessä suunnittelemaan, ideoimaan ja tekemään töitä yhdessä", alleviivaa Seats2meetin kommunikaatio manageri Beatriz Bremer. 

 

Coworking ekosysteemi

Seats2meet coworking-yritys on kuin yrityste ekosysteemi, joka operoi ja hallinnoi paitsi toimitilojen myös yritysten verkostoa. Kun yritykset tulevat yhteen, jakavat ideoita ja löytävät yhteistyökanavia, Seats2meet on onnistunut missiossaan. 

Seats2meet palvelu tähtää siihen, että yritykset löytävät uusia yhteistyökumppaneita ja kehitysideoita toisten yritysten kanssa. 

 

Seats2meet rikkoi puolen miljoonan asiakkaan rajan syyskuussa 2018.

 

"Lanseerasimme juuri Seats2meet passin, S2M-passi, joka vie ekosysteemin vielä astetta pidemmälle", kertoo Beatrize Bremer. 

"Passi on uusi lisä Seats2meet platformissa, joka on asiakkaiden oma portaali. Portaalissa asiakkaat voivat hallita töitä kuten tallentaa dokumentteja, verkostoitua muiden yritysten kanssa keskustelufoorumeilla, mutta tietysti myös tehdä työtilavarauksia.

 

Yhteisöllisyys tuo lisäarvoa

S2M-passi vahvistaa Seats2meet yhteisöllisyyttä, ja näin tuo lisäarvoa Seats2meet-asiakkaille. Passi on kuin yhteisön jäsenkirja, joka vahvistaa yritysten välistä sidettä. 

"Meidän Seats2meet tiimi on todella innoissaan 500 000 asiakkaan rajan saavuttamisesta, mutta odotamme kasvun jatkuvan tästäkin eteenpäin kun yritysten yhteisömme vahvistuu ja yhä useammat yritykset löytävät S2M-passin", Beatrize Bremer lisää. 

 

Seats2meet passi ja portaali tuo yrityksiä yhteen ja vahvistaa yhteisöllisyyttä.

 

S2M-passi yhdessä muiden online-palveluiden kanssa antavat yrityksille mahdollisuuden paitsi käyttää toimitiloja, coworking- ja kokoustiloja, mutta myös kanavan yhteyden pitämiseen toisiin yrityksiin ja vaihtaa ajatuksia ja ideoita. 

Portaali sisältää erilaisia kanavia ja foorumeita, ja yritykset voivat aihepiireittäin keskustella, vaihtaa ajatuksia ja esimerkiksi kysyä neuvoa muilta saman alan ammattilaisilta. 

Tällä hetkellä Seats2meet toimii pääasiassa Euroopassa, jossa sen suurimmat asiakkaat ovat, mutta yritys aikoo laajentua lähivuosina paitsi Pohjois-Amerikkaan mutta myös Aasiaan ja Afrikkaan. Sitä mukaan kun coworking lisääntyy, se lienee kasvavan kaikilla markkinoilla, ei vain Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ja Seats2meet aikoo rikkoa 1 000 coworking-tilan rajan vuoteen 2020 mennessä. 

 

 

Lue lisää:

Seats2meet.com

Seats2meet Passport

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.