arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Facebook toimistoty

Facebook tulossa työpaikoille

09
helmi
2016
Petra Teräntö
12 kuukauden testijakson päätyttyä Facebookin yrityksille lanseeraama uusi palvelu ’Facebook at Work’ on nyt valmis ja yritysten käytettävissä.
09
helmi
2016
Petra Teräntö

Facebook at Work on intranetin vastine, jota voidaan käyttää parantamaan yrityksen sisäistä viestintää. Palvelu onkin tarkoitettu etenkin yritysten sisäisten verkostojen ja yhteistyösuhteiden kehittämiseen.   

Toiminto on suurelta osin identtinen muiden Facebookin tarjoamien sosiaalisten palvelujen kanssa, joita ovat esimerkiksi Facebook Events, Groups, News Feed, Messenger ja Notifications.

 

 

Palvelun suurimpana haastajana on etenkin LinkedIn, jota on jo kauan pidetty yritysmaailman Facebookina.  

“Sanoisin, että 95 % siitä mitä tähän mennessä on kehitetty Facebookissa, on toimeenpantu myös Facebook at Work -palvelussa”, kertoo Julien Codorniou, Facebookin globaalien toimintojen osaston johtaja.

Jos yrityksesi haluaa ottaa käyttöön Facebook at Work -palvelun, tulee kaikkien toimintoa käyttävien työntekijöiden luoda uudet yritys-profiilit oman henkilökohtaisen Facebook tilin rinnalle. Yksityiset Facebook -profiilit pidetään näin selkeästi erillään Facebook Work -profiileista.


Yritysten uudenlainen intranet

Tulevaisuuden Facebook at Work -profiili luodaan mitä todennäköisimmin yrityksen sosiaalisesta mediasta vastaavan työntekijän toimesta. Toiminto mahdollistaa työntekijöiden välisen kommunikoinnin helposti ja reaaliajassa. Jaetut statukset ja uutiset ovat tällöin vain ja ainoastaan yrityksen muiden työntekijöiden luettavissa.

Lanseerauksen yhteydessä Facebook on tuonut markkinoille myös uudet iOS ja Android -käyttöjärjestelmiin perustuvat sovellukset, mikä mahdollistaa palvelun käytön myös mobiililaitteilla. 

 

 

Halutessaan yritykset voivat hankkia Premium-liittymän, johon on mahdollista valita mukaan esim. tietoturvallisuus- ja analyysityökalut tai asiakastukipalvelut.

”Facebook at Work antaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteistyöhön ja ideoiden jakamiseen yksinkertaisella tavalla – aivan kuin ranskalainen Club Med, joka on linkittänyt kaikki eri puolilla maailmaa toimivat työntekijänsä, aikavyöhykkeestä, kielestä ja toimipisteestä riippumatta”, kertoo Facebook-johtaja Codorniou. ●

 

Lue lisää Facebook at Work -palvelusta:

How Facebook At Work Could Reshape Collaboration At The Office
Facebook at Work chief shares details on its new social enterprise too

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.