arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimistohotelli berliini

Berliinistä voit vuokrata toimitilan, jonka kuukausivuokra lasketaan sanoissa

18
elo
2016
Iina Pyykkö
Trendikkäällä Kreuzbergin alueella Berliinissä sijaitseva toimistohotelli Die Blog Factory, ”Fabriikki”, on luultavasti ensimmäinen maailmassa toimiva toimitila, joka ei pyydä asiakkailta kuukausivuokraa – vaan artikkeleita.
18
elo
2016
Iina Pyykkö

Tämä innovatiivinen toimistohotelli avansi ovensa kesäkuussa 2015 ja on siitä asti houkuttelut monia luovanalan freelancereita ja tekijöitä, jotka maksavat tilojen ja toimipisteen käytöstä tuottamalla sisältöä erilaisille alustoille.

Melkein 70% Berliinin tunnetuimmista bloggaajista, instagrammaajista, valokuvaajista, elokuvien tuottajista ja muista luovanalan ihmisistä on ollut tämän Berliinin omalaatuisimman toimistohotellin asiakkaana.

He maksavat toimisto- ja työtilojen käytöstä tuottamalla kuukausittain artikkelin yrityksen internetissä julkaistavaan lehteen, DailyBreadMag.de.

Asiakkaana olevien bloggaajien tulee myös julkaista artikkelit heidän omilla kanavillaan, sosiaalisessa mediassa sen lisäksi, että he järjestävät kerran vuodessa tilaisuuden.

Berliinin toimistohotellien hinnat ovat keskimäärin noin 60 euroa kuukaudessa yhden hengen työpisteestä.

Fabriikissa asiakkaiden käytössä on työpisteen lisäksi 555 neliömetrin galleriatila esimerkiksi valokuva tai video näyttelylle. Lisäksi tämän kattohuoneiston yhteisöllä on käytössään konferenssitilat, valokuvausstudio, video editing -tilat ja muita suunnittelutiloja.

Bloggaajat voivat myös tuotttaa sisältöä ja myydä artikkeleita yrityksen omalle media-alustalle KIOSKille.

 

 

Sisällöntuottajat

"Hyvät bloggaajat ovat sisällöntuottajia, jotka kehittävät ja luovat mielenkiintoista sisältöä joka inspiroi muita luovanalan toimijoita, jotka itsekin tuottavat valokuvia, videoita ja tekstiä".

Näin toteaa Fabriikin luovatuottaja ja editoija Claudio Rimmele, jolla on itselläänkin tuhat ideaa ja rautaa tulessa yhtä aikaa ja joka etsii 24/7 uusia ja mielenkiintoisia tekijöitä tuottamaan erilaista sisältöä.

Hän näkee nykyajan bloggaajat perinteisen median haastajina, ja siksi hän pyrkii löytämään kirjoittajia ja persoonia, jotka ovat ajanhengessä mukana ja pystyvät ilmaisemaan itseään luontaisesti internetissä ja muualla sosiaalisessa mediassa kiinnostavalla ja luovalla tavalla vaikka he eivät olisikaan opiskelleet journalismia, valokuvausta tai sisällöntuottamista.

 

Bloggaus on tulevaisuutta

Fabriikin takana on suuri, kansainvälinen media-alan yritys nimeltä Melo Group, joka sijaitsee Munichissa. Yritys halusi sijoittaa digitaaliseen mediaan ja näki Berliinin lupaavana kohteena.

"Melossa ymmärretään, että sisällöntuottajat eivät välttämättä pysy kehityksen ja sosiaalisen median mukana ja siksi he haluavat nähdä, miten uudet media-alustat toimivat", selittää Cluadio Rimmele.

"Fabriikki on näyttänyt lupaavia tuloksia ja Melo sijoittanee tulevaisuudessakin innovatiivisiin hankkeisiin, jotka hyödyntävät sosiaalisen median tuomia mahdollisuuksia. Bloggaajille on kieltämättä suuri rooli tulevaisuuden mediassa ja työskennelläkseen itsenäisesti, he tarvitsevat tukea ja rahoitusta".

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.