arrow_upward

12 Varastot / Tuotantotilat: Lahti

Lahti on Päijät-Hämeen vilkkain ja suurin kaupunki, johon on keskittynyt paljon teollisuutta sekä muotoilu-, ympäristö- ja teknillistä osaamista. Lahden sijainti on liikenteellisesti merkittävä, myös yritysten toimitilojen sijoittumisen näkökulmasta. Kaupunki on kohtuullisen matkan päässä kaikista historiallisista...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Varasto ja tuotantotilat hyvien yhteyksien päästä

Lahdessa on hyvät kulkuyhteydet sekä kaupungin sisällä että muualle Suomeen. Lahden rautatieasemalta pääsee kätevästi junalla joka puolelle Suomea. Lahden juna-asema on myös merkittävä yhtymäkohta lännestä ja pohjoisesta erityisesti Venäjän suunnalle. Lukuisat pitkän matkan bussiyhteydet kulkevat säännöllisesti Lahdesta pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle sekä Pohjois- ja Itä-Suomeen. Lahdesta Helsinkiin kulkeva moottoritie on ollut yksi merkittävimmistä logistisista investoinneista, ja se onkin puolittanut matka-ajan pääkaupunkiseudulle mahdollistaen esimerkiksi päijät-hämäläisten työssäkäynnin pääkaupunkiseudulla muuttamatta työn perässä. Lahden moottoritiellä on myös Suomen pisin yhtämittainen 120 km/h:n nopeusrajoitusalue kesäaikaan. Matka-ajan kutistuminen Helsingin suuntaan on tuottanut 2000-luvun puolivälistä alkaen huomattavaa liikennettä Lahden seudulle sekä se mahdollistaa monien yritysten kustannustehokkaamman toimitilojen ja varastojen sijoittumisen Lahteen säilyttäen kuitenkin kohtuullisen välimatkan pääkaupunkiseudulle.

Vuokraa edullinen varasto Lahdesta

Lahden hintataso noudattaa pitkälti muun Suomen hintatasoa. Keskimääräinen neliöhinta Lahdessa vuoden 2016 alkupuolella oli 1861 euroa, kun muualla Suomessa vastaava on 1 842 euroa. Toimisto-, varasto- ja muut toimitilavuokrat ovatkin hyvin kohtuulliset verrattuna esimerkiksi pääkaupunkiseutuun, jossa neliöhinta on 3 970 euroa. Lahti on Suomen kalleimpien kuntien sijalla 30 joten hintatasoa voidaan pitää erittäin kohtuullisena liiketilojen, toimistojen ja varastojen vuokrausta ajatellen ottaen huomioon myös Lahden läheinen sijainti pääkaupunkiin nähden. Lahden kalleimmat alueet ovat Kartano-Paavola ja Jalkaranta kun taas edullisimmat alueet ovat Liipola ja Tonttila, joissa on kerrostalojen lisäksi paljon edullisia varasto- ja toimitiloja. Lahden yleinen hintataso on myös hieman pienempi muihin suurempiin kaupunkeihin nähden, mikä hyödyttää paitsi kuluttajia, myös yrityksiä, jotka harjoittavat toimintaansa ja vuokraavat toimitiloja Lahdessa.

Yritykset ja tuotantotilat Lahdessa

Lahti on pitkään ollut erittäin teollisuuskeskeinen kaupunki. Lahdessa sijaitsee mm. Iskun huonekalutehdas ja Hartwallin juomatehdas, jotka ovat olleet tunnettuja ja merkittäviä työnantajia Lahdessa vuosikymmenien ajan. Kärpäsessä sijaitseva Fazerin leipomomylly on myös yksi isoimmista työnantajista Lahdessa. Nämä yritykset hallitsevat yhä kaupungin teollisuustoimintaa. Myös sanomalehtiin keskittynyt Mediatalo Esa on Lahden isoimpia työnantajia. Merkittävä työllistäjä Lahdessa on myös hitsaukseen keskittynyt, Okeroisissa sijaitseva perheyritys Kemppi Oy, joka on yksi menestyksekkäimmistä lahtelaisista perheyrityksistä työllistäen tällä hetkellä vajaat 500 työntekijää. Bussiliikenteeseen keskittynyt Koiviston Auto Oy, joka vastaa yksinomaan Lahden paikallisliikenteestä, on myös merkittävä työllistäjä Lahdessa. Koiviston Auton liiketoiminta on laajentunut myös muualle Suomeen kaukoliikenteeseen. Lahdessa perustettu ja edelleen Lahdessa sijaitseva vaateliike Luhdan eli L-Fashion Groupin pääkonttori on myös yksi isoimpia työnantajia ja työllistäjiä Lahdessa, ja se on listattu yhdeksi parhaimmaksi tuloksentekijäksi Lahdessa. Muita liikevaihdollisesti merkittäviä yrityksiä Lahdessa ovat metalliteollisuuteen keskittyneet Jartek Oy ja Raute Oyj, rakennusalaan keskittynyt Salpausselän Rakentajat Oy sekä muovilevyjen valmistukseen erikoistunut Biaxis Oy Lotilan teollisuusalueella.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin