arrow_upward

Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin yrityskeskus ja elinvoimaisin kaupunki. Rovaniemellä on useampi korkeakoulu ja sen suurimmat elinkeinot ovat palvelusektori ja teollisuussektori. Rovaniemi on yliopistokaupunki ja lapin kaupan, hallinnon ja kullttuurin keskus. Se on Lapin suurin kaupunki mutta...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Rovaniemellä

Rovaniemi on Lapin yrityselämän sydän ja kansainvälisesti verkostitunut yrityskeskus. Se on ylivoimaisesti Lapin vetovoimaisin kasvukeskus. Monet yritykset sijoittuvatkin Rovaniemelle, joka on keskellä Lapin Pohjoismaiden markkinoita. Rovaniemen toimistokiinteistöjen kanta on viime vuosikymmeneltä. Suurin osa vuokrattavista toimitiloista on 90-luvun toimistokiinteistöjä. Uusia toimitiloja on noussut uusiin kauppakeskuksiin. Moderneja tuotanto- ja teollisuustiloja on puolestaan teollisuusalueilla. 

Joustavat työ- ja toimitilat

Rovaniemellä toimii useita kulttuuri-instituutteja ja kulttuurielämä on vilaksta. Kaupungissa on muun muassa Lapin teatteri, Kamariorkesteri Musiikkiopisto ja Ylioppilasteatteri. Taide- ja käsityöalat tuovat Rovaniemellä monia työntekijöitä, jotka tarvitsevat pieniä ja joustavia toimitiloja. Toimistohotelli ja coworking-tiloja Rovaniemellä ei vielä ole tarjota yhä hyvin kuin Etelä-Suomessa. Niiden tarjonta lisääntynee kuitenkin tulevaisuudessa. Keskustsssa on kuitenkin vuokrattavana useita pienempiä toimistotiloja, jotka muokkautuvat helposti erilaisiin tarpeisiin. 

Vuokraa toimitilat Rovaniemeltä

Kaupungin yrityspalvelut tarjoavat sijoittumispalveluita Rovaniemelle tuleville yrityksille. Rovaniemenkehitys on yhtiö, joka tukee ja vahvistaa niin ikään alueen yirtysverkostoja ja toimii yritysten puolesta. Toimitilojen vuokraaminen on varsin nopeaa ja helppoa Rovaniemelle, jossa on vahvat yritysverkostot. Verrattuna pääkaupunkiseutuun Rovaniemen kaupunki on myös yrittäjää lähempänä, mikä on pienen kaupungin etuja. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä