arrow_upward

2 toimitilat: Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin yrityskeskus ja elinvoimaisin kaupunki. Rovaniemellä on useampi korkeakoulu ja sen suurimmat elinkeinot ovat palvelusektori ja teollisuussektori. Rovaniemi on yliopistokaupunki ja lapin kaupan, hallinnon ja kullttuurin keskus. Se on Lapin suurin kaupunki mutta...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Rovaniemellä

Rovaniemi on Lapin yrityselämän sydän ja kansainvälisesti verkostitunut yrityskeskus. Se on ylivoimaisesti Lapin vetovoimaisin kasvukeskus. Monet yritykset sijoittuvatkin Rovaniemelle, joka on keskellä Lapin Pohjoismaiden markkinoita. Rovaniemen toimistokiinteistöjen kanta on viime vuosikymmeneltä. Suurin osa vuokrattavista toimitiloista on 90-luvun toimistokiinteistöjä. Uusia toimitiloja on noussut uusiin kauppakeskuksiin. Moderneja tuotanto- ja teollisuustiloja on puolestaan teollisuusalueilla. 

Joustavat työ- ja toimitilat

Rovaniemellä toimii useita kulttuuri-instituutteja ja kulttuurielämä on vilaksta. Kaupungissa on muun muassa Lapin teatteri, Kamariorkesteri Musiikkiopisto ja Ylioppilasteatteri. Taide- ja käsityöalat tuovat Rovaniemellä monia työntekijöitä, jotka tarvitsevat pieniä ja joustavia toimitiloja. Toimistohotelli ja coworking-tiloja Rovaniemellä ei vielä ole tarjota yhä hyvin kuin Etelä-Suomessa. Niiden tarjonta lisääntynee kuitenkin tulevaisuudessa. Keskustsssa on kuitenkin vuokrattavana useita pienempiä toimistotiloja, jotka muokkautuvat helposti erilaisiin tarpeisiin. 

Vuokraa toimitilat Rovaniemeltä

Kaupungin yrityspalvelut tarjoavat sijoittumispalveluita Rovaniemelle tuleville yrityksille. Rovaniemenkehitys on yhtiö, joka tukee ja vahvistaa niin ikään alueen yirtysverkostoja ja toimii yritysten puolesta. Toimitilojen vuokraaminen on varsin nopeaa ja helppoa Rovaniemelle, jossa on vahvat yritysverkostot. Verrattuna pääkaupunkiseutuun Rovaniemen kaupunki on myös yrittäjää lähempänä, mikä on pienen kaupungin etuja. 

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin