arrow_upward

Riihimäki

Riihimäki sijaitsee Etelä-Suomessa vain 70 km Helsingistä. Riihimäki onkin varsin vilkas yrityskaupunki, joka hyötyy paitsi nopeista yhteyksistä pääkauuphnkiseudulle mutta myös Hämeenlinna on vain 28 km päässä. Noin 30 000 asukkaan kaupungilla on pitkä teollisuushistoria ja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Riihimäelta 

Riihimäen yritykset hyötyvät sujuvista liikenneyhteyksistä ja logistisesta sijainnista suhteessa pääkaupunkiseutuun ja Tampereen yritys-alueeseen. Pieni kaupunki on erittäin yritysystävällinen ja pystyy vastaamaan ketterästi yrityselämän tarpeisiin. Kaupungissa on hyvin tarjolla yritystontteja, mutta myös vapaata vuokrattavaa toimitilaa. Kaupungin toimintastrategian mukaan Riihimäella tullaan lähivuosina edelleen panostamaan kulkuyhteyksiin ja lisäksi viihtyvyyteen. Riihimäestä visioidaan vilkasta yrityskeskusta toimitilapilvenpiirtäjineen. 

Vapaat toimitilat Riihimäellä

Riihimäellä on valmistumassa vuonna 2017 aivan uusi toimitilakiinteistö. Koy Riihimäen Larissa on Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.n rakennuttama toimitilahanke, joka sijoittuu aivan Riihimäen Valioareenaa vastapäätä. Kiinteistössä on modernia monitoimitilaa moneen erilaiseen käyttöön. Teollisuushallirakennuksen sisään kätkeytyy tiloja, jotka räätälöidään aina yrityksen toiveiden mukaan. Rakennuksessa on panostettu laadukkaisiin sosiaalitiloihin, ergonomisiin työtiloihin ja neuvottelu- ja ryhmätyötiloihin. 

Vuokraa toimitilat nopeasti

Riihimäen vapaita toimitiloja on helppoa etsiä ja selata toimitilaportaalista. Riihimäki on entistä teollisuusaluetta, joten tuotantotiloja on hyvin tarjolla. Entiset teollisuustilat taipuvat myös helposti moderniksi toimitilarakennuksiksi tai muuksi yritystilaksi. Monia teollisuuskiinteistöjä onkin saneerattu coworking- tai toimistohotellitiloiksi. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä