arrow_upward

14 toimitilat: Riihimäki

Riihimäki sijaitsee Etelä-Suomessa vain 70 km Helsingistä. Riihimäki onkin varsin vilkas yrityskaupunki, joka hyötyy paitsi nopeista yhteyksistä pääkauuphnkiseudulle mutta myös Hämeenlinna on vain 28 km päässä. Noin 30 000 asukkaan kaupungilla on pitkä teollisuushistoria ja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Riihimäelta 

Riihimäen yritykset hyötyvät sujuvista liikenneyhteyksistä ja logistisesta sijainnista suhteessa pääkaupunkiseutuun ja Tampereen yritys-alueeseen. Pieni kaupunki on erittäin yritysystävällinen ja pystyy vastaamaan ketterästi yrityselämän tarpeisiin. Kaupungissa on hyvin tarjolla yritystontteja, mutta myös vapaata vuokrattavaa toimitilaa. Kaupungin toimintastrategian mukaan Riihimäella tullaan lähivuosina edelleen panostamaan kulkuyhteyksiin ja lisäksi viihtyvyyteen. Riihimäestä visioidaan vilkasta yrityskeskusta toimitilapilvenpiirtäjineen. 

Vapaat toimitilat Riihimäellä

Riihimäellä on valmistumassa vuonna 2017 aivan uusi toimitilakiinteistö. Koy Riihimäen Larissa on Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy.n rakennuttama toimitilahanke, joka sijoittuu aivan Riihimäen Valioareenaa vastapäätä. Kiinteistössä on modernia monitoimitilaa moneen erilaiseen käyttöön. Teollisuushallirakennuksen sisään kätkeytyy tiloja, jotka räätälöidään aina yrityksen toiveiden mukaan. Rakennuksessa on panostettu laadukkaisiin sosiaalitiloihin, ergonomisiin työtiloihin ja neuvottelu- ja ryhmätyötiloihin. 

Vuokraa toimitilat nopeasti

Riihimäen vapaita toimitiloja on helppoa etsiä ja selata toimitilaportaalista. Riihimäki on entistä teollisuusaluetta, joten tuotantotiloja on hyvin tarjolla. Entiset teollisuustilat taipuvat myös helposti moderniksi toimitilarakennuksiksi tai muuksi yritystilaksi. Monia teollisuuskiinteistöjä onkin saneerattu coworking- tai toimistohotellitiloiksi. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin