arrow_upward

19 toimitilat: Lappeenranta

Etelä-Karjalaan kuuluva Lappeenranta on yksi Suomen itäisimmistä kaupunkikeskuksista ja yliopistokaupungeista. Yrityselämän vahva tuki onkin juuri Lappeenrannan Teknillinen yliopisto ja yhteistyö koulutus- ja yrityselämän välillä. Lappeenrannassa kehitetään eri alojen yhteistyössä kestävän kehityksen liiketoimintamalleja, vihreän kasvun yrittäjyyttä...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Lappeenrannassa

Lappeenrannassa on hyvä valikoima vuokrattavia toimitiloja vapaana. Tiloja löytyy eniten keskustassa ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston tuntumasta. Keskustassa on valikoima liiketiloja, kun puolestaan Kampusalue on profiloitunut tarjoamaan joustavia toimistotiloja. Teknillisen yliopiston kupeesta voi vuokrata josutavat tilat toimistohotellipalveluineen. Yliopiston tutkimuskeskukset ja osaava työvoima vilkastuttaa yrityselämää alueella. Toimistohoteli Kora tarjoaa esimerkiksi joustavia toimitilaratkaisuja teknillisen kampuksen sydämmessä. Kora antaa yrityksille myös muita tukipalveluita ja tarjoaa esimerkiksi sihteeri- ja IT-tukipalveluita.

Lappeenrannan yritykset ja toimitilat

Metsäteollisuus on perinteisesti ollut talouden veturi Lappeenrannassa ja sektori on edelleen yksi elinkeinorakenteen selkärangoista. Metsäteollisuus on huippuluokkaa ja alueella toimivat muun muassa UMP ja Stora Enso. Yliopiston ansiosta Lappeenrannassa tehdään myös huippututkimusta, joka on keskittynyt juuri metsä- ja biotalouden aloihin. Lappeenrannassa avattiin muun muassa maailman ensimmäinen biojalostamo vuonna 2015. Lappeenranta on profiloitunut Venäjän kauppaan ja sen sijainti lähellä rajaa on antanut sille myös erinomaista Venäjätuntemusta.

Vapaat toimitilat yritysalueelta

Lappeenranta on Etelä-Karjanlan elinkeinoelämän ja kullttuurin keskus. Venäjän rajan läheisyys ja hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle tekevät alueesta houkuttelevan sijaintipaikan yrityksille ja tuo alueelle matkailijoita paitsi Suomesta myösVenäjältä. Palvelualan osuus Lappeenrannan elinkeinorakenteessa onkin kasvussa, mikä lisää erilaisten liike- ja palvelutilojen kysyntää kaupungissa. Lappeenrannassa sijaitsee myös lentoasema ja Lappeenrannasta on erinomaiset junayhteydet Pietariin Venäjälle.

star
star
star
star
star
4.8 ääntä 5 / 4 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin