arrow_upward

Lappeenranta

Etelä-Karjalaan kuuluva Lappeenranta on yksi Suomen itäisimmistä kaupunkikeskuksista ja yliopistokaupungeista. Yrityselämän vahva tuki onkin juuri Lappeenrannan Teknillinen yliopisto ja yhteistyö koulutus- ja yrityselämän välillä. Lappeenrannassa kehitetään eri alojen yhteistyössä kestävän kehityksen liiketoimintamalleja, vihreän kasvun yrittäjyyttä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Lappeenrannassa

Lappeenrannassa on hyvä valikoima vuokrattavia toimitiloja vapaana. Tiloja löytyy eniten keskustassa ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston tuntumasta. Keskustassa on valikoima liiketiloja, kun puolestaan Kampusalue on profiloitunut tarjoamaan joustavia toimistotiloja. Teknillisen yliopiston kupeesta voi vuokrata josutavat tilat toimistohotellipalveluineen. Yliopiston tutkimuskeskukset ja osaava työvoima vilkastuttaa yrityselämää alueella. Toimistohoteli Kora tarjoaa esimerkiksi joustavia toimitilaratkaisuja teknillisen kampuksen sydämmessä. Kora antaa yrityksille myös muita tukipalveluita ja tarjoaa esimerkiksi sihteeri- ja IT-tukipalveluita.

Lappeenrannan yritykset ja toimitilat

Metsäteollisuus on perinteisesti ollut talouden veturi Lappeenrannassa ja sektori on edelleen yksi elinkeinorakenteen selkärangoista. Metsäteollisuus on huippuluokkaa ja alueella toimivat muun muassa UMP ja Stora Enso. Yliopiston ansiosta Lappeenrannassa tehdään myös huippututkimusta, joka on keskittynyt juuri metsä- ja biotalouden aloihin. Lappeenrannassa avattiin muun muassa maailman ensimmäinen biojalostamo vuonna 2015. Lappeenranta on profiloitunut Venäjän kauppaan ja sen sijainti lähellä rajaa on antanut sille myös erinomaista Venäjätuntemusta.

Vapaat toimitilat yritysalueelta

Lappeenranta on Etelä-Karjanlan elinkeinoelämän ja kullttuurin keskus. Venäjän rajan läheisyys ja hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle tekevät alueesta houkuttelevan sijaintipaikan yrityksille ja tuo alueelle matkailijoita paitsi Suomesta myösVenäjältä. Palvelualan osuus Lappeenrannan elinkeinorakenteessa onkin kasvussa, mikä lisää erilaisten liike- ja palvelutilojen kysyntää kaupungissa. Lappeenrannassa sijaitsee myös lentoasema ja Lappeenrannasta on erinomaiset junayhteydet Pietariin Venäjälle.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä