arrow_upward

12 toimitilat: Lahti

Lahden seutu on kasvavia yrityskeskus, joka on tunnettu teollisenmuotoilun innovaatioista. Lahti onkin erinomainen sijoittumispaikka tuotannonalan yrityksille. Keskeinen sijainti, tavoitettavuus ja kustannustehokkuus ovat syitä sijoittua Lahteen. Vuokraa perinteinen toimitila tai etsi yrityksellesi uudet tilat täydenpalvelun toimistohotellista....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Lahdessa

Lahden keskusta on nähty suuria infrastruktuurihankkeita ja keskustan ilme yhä kehittyy, kun torin alue valmistuu kokonaisuudessaan. Parhaiten vapaata toimitilaa Lahdessa löytyy keskusta-alueelta sekä Möysä-Paavola akselilta. Vuokrattavia liike- ja toimitiloja löytyy myös Trio-kauppakeskuksesta, joka on keskustan keskeisin kauppakeskus. Keskustassa myös poliisi- ja oikeustalon kortteleihin on suunniteilla rakentaa toimitiloja - uusille toimitiloille onkin kysyntää Lahdessa, samalla kun vanhemmat toimitilarakennukset ovat tyhjillään pidemmän aikaa.

Etsi vuokrattava toimitila historiallisesta kiinteistöstä

Lahdessa on vahva teollisuushistoria ja se näkyy kaupunkin katukuvassa. Teollisuussektorin murroksessa useita teollisuushalleja on jäänyt tyhjillee. Muutamia kohteita on saneerattu uusiokäyttöön ja ne tarjoavat uniikkeja ja nykyaikaisia toimitilakohteita. Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on Sibeliustalon lähettyvillä sijaitseva vanha teollisuusrakennus Ankkurikadulla, joka on kokonaan uudistettu. Niin ikään Hennalan kasarmialue on uudelleen suunniteltu ja vanhat kasarmi rakennukset piilottavat sisäänsä täysin remontoidut ja nykyaikaiset toimistorakennukset. Vanhat teollisuusrakennukset tarjoavat uniikkeja toimitiloja, jotka ovat edustuskelpoisia korkeineen tiloineen ja idyllisine miljöineen.

Uudet vuokrattavat toimitilat

Lahden matkakeskuksesta Rautatienaseman yhteyteen on rakenteilla uusi matkakeskus, joka tulee olemaan sekä liikenteen että kaupan keskittymä. Matkakeskuksen yhteyteen rakennetaan suuri toimistotalo, BW-tower. Korkea toimistotalo tarjoaa yrityksille huippumoderneja toimitiloja loistavalla sijainnilla. Rakennuksessa on seitsemän kerrosta ja uutena niin sanottu robottiparkki, joka tarjoaa helppoa pysäköintiä yli 200 autolle. BW-toimistorakennus tulee olemaan rautatieaseman ja bussiaseman välittömässä läheisyydessä. Uudessa toimitilarakennuksessa on otettu myös ympäristökysymykset huomioon ja rakennuksen energialuokka on B.

star
star
star
star
star
4.6 ääntä 5 / 7 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Sopii kahvila- tai ravintolakäyttöön.
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin