arrow_upward

Kouvola

Kouvola on yksi Itä-Suomen suurimmista kaupunkikeskuksista. Lahden ja Lappeenrannan välissä sijaitseva Kouvola on noin 90 000 ihmisen kaupunki ja vilkas rautatien risteyskohta. Kouvolasta pääsee rautateitse neljään ilmansuuntaan. Junat kulkevat Helsinkiin, Kotkaan, Mikkeliin ja kohti Itää...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kouvolan yritykset ja toimitilat

Kouvolan elinkeinöelämä nojaa pitkälle palvelusektoriin. Perinteinen työllistävä sektori on ollut metsäteollisuus, joka on kuitenkin kutistunut entisestään viime vuosina. Metsäteollisuuden merkityksen väheneminen alueella on vaikuttanut myös muun muassa logistiikkasektoriin. Kuten monet muutkin Suomen kunnista, Kouvollassakin siis eletään rakennemuutosten aikaa ja elinkeinoelämän rakenne on monipuolistunut ja modernisoitunut metsäteollisuuden työpaikkojen vähenemisen myötä. Alueelle on sijoittunut uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Esimerkiksi Volkkaan tehdasalueelle on sijoittunut melkein 30 uutta yritystä ja alueella on uusia moderneja toimitiloja.

Vapaat toimitilat Kouvolassa

Kouvolassa toimii useampia suuria ja tunnettuja yrityksiä. Muun muassa Google on ostanut Summan tehtaan alueella ja Haminan energia toimii niin ikään kaupungissa. Isot yritykset ovat lisänneet toimitilojen kysyntää ja näin laajentaneet myös tarjontaa Kouvolassa. Myös kaupunki panostaa yrittäjyyteen ja haluaa tukea yrittäjiä muun muassa panostamalla sijoittumispalveluihin. Alueella on tiivis yritysyhteisö, jossa tuotetaan ja kehitetään toimitiloja.

Etsi vuokrattavat toimitilat

Kouvolassa on hyvä valikoima vapaana olevia toimtiiloja. Erityisesti varasto- ja tuotanotiloja on hyvin tarjolla. Tykkimäen aluee on profiloitunut teollisuusalueeksi, jossa on vuokrattavia varastoja. Liiketiloja on puolestaan Kouvolan keskustassa ja Kuusankoskella. Toimistotiloja on vuokrattavana uudistetuissa toimitilakiinteistöissä keskustassa ja sen lähialueilla.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä