arrow_upward

23 toimitilat: Kouvola

Kouvola on yksi Itä-Suomen suurimmista kaupunkikeskuksista. Lahden ja Lappeenrannan välissä sijaitseva Kouvola on noin 90 000 ihmisen kaupunki ja vilkas rautatien risteyskohta. Kouvolasta pääsee rautateitse neljään ilmansuuntaan. Junat kulkevat Helsinkiin, Kotkaan, Mikkeliin ja kohti Itää...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kouvolan yritykset ja toimitilat

Kouvolan elinkeinöelämä nojaa pitkälle palvelusektoriin. Perinteinen työllistävä sektori on ollut metsäteollisuus, joka on kuitenkin kutistunut entisestään viime vuosina. Metsäteollisuuden merkityksen väheneminen alueella on vaikuttanut myös muun muassa logistiikkasektoriin. Kuten monet muutkin Suomen kunnista, Kouvollassakin siis eletään rakennemuutosten aikaa ja elinkeinoelämän rakenne on monipuolistunut ja modernisoitunut metsäteollisuuden työpaikkojen vähenemisen myötä. Alueelle on sijoittunut uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Esimerkiksi Volkkaan tehdasalueelle on sijoittunut melkein 30 uutta yritystä ja alueella on uusia moderneja toimitiloja.

Vapaat toimitilat Kouvolassa

Kouvolassa toimii useampia suuria ja tunnettuja yrityksiä. Muun muassa Google on ostanut Summan tehtaan alueella ja Haminan energia toimii niin ikään kaupungissa. Isot yritykset ovat lisänneet toimitilojen kysyntää ja näin laajentaneet myös tarjontaa Kouvolassa. Myös kaupunki panostaa yrittäjyyteen ja haluaa tukea yrittäjiä muun muassa panostamalla sijoittumispalveluihin. Alueella on tiivis yritysyhteisö, jossa tuotetaan ja kehitetään toimitiloja.

Etsi vuokrattavat toimitilat

Kouvolassa on hyvä valikoima vapaana olevia toimtiiloja. Erityisesti varasto- ja tuotanotiloja on hyvin tarjolla. Tykkimäen aluee on profiloitunut teollisuusalueeksi, jossa on vuokrattavia varastoja. Liiketiloja on puolestaan Kouvolan keskustassa ja Kuusankoskella. Toimistotiloja on vuokrattavana uudistetuissa toimitilakiinteistöissä keskustassa ja sen lähialueilla.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin