arrow_upward

3 toimitilat: Hämeenlinna

Hämeenlinnan sijainti kahden Suomen suurimman kaupungin Tampereen ja Helsingin välissä on tehnyt kaupungista vilkkaan yritysalueen. Hämeenlinna on Suomen kasvun keskipisteessä. Hämeenlinna tavoittaa 4,2 miljoonaa ihmistä kahden tunnin ajomatkan säteellä ja kaupungin asukasmäärä on tasaisessa kasvussa....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Hämeenlinnan toimitilat

Hämeenlinnassa on hyvä tarjonta erilaisia toimitiloja. Suurin osa vapaista toimitiloista sijaitsee keskustan alueella. Keskusta houkuttelee yrityksiä hyvillä kulkuyhteyksillä. Rautatieasema on aivan keskustan tuntumassa ja keskustan läpi kulkee Helsinki-Tampere -moottoritie. Keskustassa on paitsi liiketiloja mutta myös toimistotilaa. Keskustan ulkopuolella toimitiloja on tarjolla muun muassa Kirkonkulmassa ja kaupungin pohjois-puolella Elenia Areenan lähettyvillä. Etsi vuokrattavia toimitiloja ja selaa kohteita kartalla oikealla.

Joustavat toimitilat

Hämeenlinnaan on noussut niin ikään toimijoita, jotka tarjoavat joustavia toimitilaratkaisuja perinteisten toimistojen rinnalla. Kaupungissa on tarjolla paitsi toimistohotelleja mutta myös coworking-tiloja, jotka antavat josutavia sijoittumismahdollisuuksia yrityksille. Erityisesti yritykset, joiden kotipaikka ei ole Hämeenlinna mutta jotkat toimivat Hämeenlinnassa, hyötyvät toimitiloista, joista voi varata työtilat tarpeen mukaan. Esimerkiksi Hämeenlinna Verkatehtaassa on toimii coworking-tiloja tarjoava yritys Crazy Town, jonka kuukausihinnat alkavat 195 euroa kuukaudessa.

Vuokrattavat toimitilat yrityskeskuksesta

Hämeenlinnassa on vilkkaita yrityskeskuksia, joista yksi on esimerkiksi InnoPark Visamäessä. InnoPark tarjoaa toimitiloja ja muita tukipalveluita yrityksille alueella, joka on tunnettu innovaatisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Toimistohotellin ja coworking-tilojen yhdistelmä, InnoPark tarjoaa yrityksille asiantuntija- ja tukipalveluita. Hämeenlinnan kaupunki panostaa yrittäjyyteen ja tukee yritysten sijoittumista Hämeenlinnaan. Alueella toimii Linnan kehitys Oy, joka tarjoaa tukea yrittäjille ja auttaa yrityksiä sijoittumaan kaupunkiin. Linnan Kehitys on kaupungin omistama yhtiö, joka edistää taloudellista kasvua sijoittamalla yrittäjyyteen.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin