arrow_upward

Hämeenlinna

Hämeenlinnan sijainti kahden Suomen suurimman kaupungin Tampereen ja Helsingin välissä on tehnyt kaupungista vilkkaan yritysalueen. Hämeenlinna on Suomen kasvun keskipisteessä. Hämeenlinna tavoittaa 4,2 miljoonaa ihmistä kahden tunnin ajomatkan säteellä ja kaupungin asukasmäärä on tasaisessa kasvussa....Lue lisää

Luo toimitilavahti

Hämeenlinnan toimitilat

Hämeenlinnassa on hyvä tarjonta erilaisia toimitiloja. Suurin osa vapaista toimitiloista sijaitsee keskustan alueella. Keskusta houkuttelee yrityksiä hyvillä kulkuyhteyksillä. Rautatieasema on aivan keskustan tuntumassa ja keskustan läpi kulkee Helsinki-Tampere -moottoritie. Keskustassa on paitsi liiketiloja mutta myös toimistotilaa. Keskustan ulkopuolella toimitiloja on tarjolla muun muassa Kirkonkulmassa ja kaupungin pohjois-puolella Elenia Areenan lähettyvillä. Etsi vuokrattavia toimitiloja ja selaa kohteita kartalla oikealla.

Joustavat toimitilat

Hämeenlinnaan on noussut niin ikään toimijoita, jotka tarjoavat joustavia toimitilaratkaisuja perinteisten toimistojen rinnalla. Kaupungissa on tarjolla paitsi toimistohotelleja mutta myös coworking-tiloja, jotka antavat josutavia sijoittumismahdollisuuksia yrityksille. Erityisesti yritykset, joiden kotipaikka ei ole Hämeenlinna mutta jotkat toimivat Hämeenlinnassa, hyötyvät toimitiloista, joista voi varata työtilat tarpeen mukaan. Esimerkiksi Hämeenlinna Verkatehtaassa on toimii coworking-tiloja tarjoava yritys Crazy Town, jonka kuukausihinnat alkavat 195 euroa kuukaudessa.

Vuokrattavat toimitilat yrityskeskuksesta

Hämeenlinnassa on vilkkaita yrityskeskuksia, joista yksi on esimerkiksi InnoPark Visamäessä. InnoPark tarjoaa toimitiloja ja muita tukipalveluita yrityksille alueella, joka on tunnettu innovaatisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Toimistohotellin ja coworking-tilojen yhdistelmä, InnoPark tarjoaa yrityksille asiantuntija- ja tukipalveluita. Hämeenlinnan kaupunki panostaa yrittäjyyteen ja tukee yritysten sijoittumista Hämeenlinnaan. Alueella toimii Linnan kehitys Oy, joka tarjoaa tukea yrittäjille ja auttaa yrityksiä sijoittumaan kaupunkiin. Linnan Kehitys on kaupungin omistama yhtiö, joka edistää taloudellista kasvua sijoittamalla yrittäjyyteen.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä