arrow_upward

11 toimistot: Kuopio

Kuopion monipuolinen elinkeinoelämä pitää yllä toimistojen kysyntää. Kaupungissa on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia vuokrattavia toimitiloja. Kuopion yritysympäristö on erinomainen sijoittumispaikka erityisesti teknologiateollisuuden yrityksille. Kaupunki säilyttänyt vetovoimaisuutensa ja yrittäjyys on vahva.Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavien toimistojen kysyntä

Kuopiossa yrityselämä on vakaata ja toimitilojen kysyntä on pysynyt varsin tasaisena. Positiivista kehitystä on nähty erityisesti keskusta-alueella, jossa kehityshankkeet ovat lisänneet yritysten kiinnostusta ja mahdollisuuksia sijoittua ydinkeskustaan.

Vapaat toimitilat Kuopiossa

Technopolis on yksi Kuopionkin suurimmista toimitilatarjoajista. Yrityksella on yli 67 000 neliömetriä toimistoa vuokrattavana.

Kuopion yritystoiminta kehittyy

Monet yritykset ovat löytäneet tiensä Kuopioon ja positiivinen kehitys näyttänee jatkuvan. Vuonna 2016 muun muassa Citytereys Oy ja Burger King aukaisivat ovet kaupungissa. Merkittäviä kehityshankkeita on nähty niin ikään. Erityisesti keskustan alue on muutoksen alla, mikä näytääneet vilkastan ydinkeskustan toimisto markkinoita merkittävästi. Muun muassa Citymarket on laajentunut ja uudistunut merkittävästi ja Lidl aukaisee pian uuden ison myymälän.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin