arrow_upward

Kuopio

Kuopion monipuolinen elinkeinoelämä pitää yllä toimistojen kysyntää. Kaupungissa on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia vuokrattavia toimitiloja. Kuopion yritysympäristö on erinomainen sijoittumispaikka erityisesti teknologiateollisuuden yrityksille. Kaupunki säilyttänyt vetovoimaisuutensa ja yrittäjyys on vahva.Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavien toimistojen kysyntä

Kuopiossa yrityselämä on vakaata ja toimitilojen kysyntä on pysynyt varsin tasaisena. Positiivista kehitystä on nähty erityisesti keskusta-alueella, jossa kehityshankkeet ovat lisänneet yritysten kiinnostusta ja mahdollisuuksia sijoittua ydinkeskustaan.

Vapaat toimitilat Kuopiossa

Technopolis on yksi Kuopionkin suurimmista toimitilatarjoajista. Yrityksella on yli 67 000 neliömetriä toimistoa vuokrattavana.

Kuopion yritystoiminta kehittyy

Monet yritykset ovat löytäneet tiensä Kuopioon ja positiivinen kehitys näyttänee jatkuvan. Vuonna 2016 muun muassa Citytereys Oy ja Burger King aukaisivat ovet kaupungissa. Merkittäviä kehityshankkeita on nähty niin ikään. Erityisesti keskustan alue on muutoksen alla, mikä näytääneet vilkastan ydinkeskustan toimisto markkinoita merkittävästi. Muun muassa Citymarket on laajentunut ja uudistunut merkittävästi ja Lidl aukaisee pian uuden ison myymälän.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä