arrow_upward

Turku

Turku on Suomen yksi keskeisimmistä yritysympäristöistä. Monipuolinen elinkeinoelämä on kasvanut palvelualojen ja teollisuussektorin varaan. Yrityselämää tukee vahva koulutustarjonta ja tutkimuskeskukset. Turusta on helppo löytää toimitilat kaikkiin tarpeisiin ja nyt vuokrattavana on myös hyvä valikoima kokoustiloja....Lue lisää

Luo toimitilavahti

Kokousta Turussa

Turku on vilkas yrityskaupunki, jossa järjestetään paljon tapahtumia ja kokouksia. Kaupungissa on hyvä tarjonta vuokrattavia tiloja paitsi yritystapaamisiin mutta myös suurempiin tapahtumiin, seminaareihin tai messuihin. Kokoustiloja tarjoaa paitsi perinteiset toimijat kuten kaupunki ja muut julkiset tahot mutta nyt myös Turussa on useampia yksityisiä kokoustilatarjoajia. Lisäksi erilaiset ravintolat ja hotellit tarjoavat kokoustiloja vuokrattavaksi.

Vuokrattavat kokoustilat

Pienemmät vuokratilat erilaisiin kokouksiin ja yritystapaamisiin löytyvät keskustasta ja yliopiston kampuksen lähettyviltä. Monet toimistohotellit ja suuremmat yritykset tarjovat kokoustiloja vuokrattavaksi ulkopuolisille toimijoille. Lisäksi kaupungissa on erikseen kokoustiloja tarjoavia yrityksiä. Toimistohotellit tarjoavat täydenpalvelun kokoustiloja, mikä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse huolehtia itse käytännönjärjestelyistä vaan kaikki on hoidettu yrityksen puolesta alkaen vastaanottopalveluista.

Kokoustilojen hinnat

Useimmat kokoustilat ovat alken 3 tai 6 tuntia. Kokoustilat noin puoleksi päivää on noin 150 - 250 euroa riippuen kokoustilojen koosta, sijainnista ja lisäpalveluista. Yrityksille tarjoataan usein myös muun muassa catering-palveluita tai muita assistentinpalveluita, jotka tekevät kokoustamisesta entistä helpompaa yrityksille kun kaikki käytännönjärjestelyt on hoidettu puolestasi.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä