arrow_upward

4 Kokoustila: Turku

Turku on Suomen yksi keskeisimmistä yritysympäristöistä. Monipuolinen elinkeinoelämä on kasvanut palvelualojen ja teollisuussektorin varaan. Yrityselämää tukee vahva koulutustarjonta ja tutkimuskeskukset. Turusta on helppo löytää toimitilat kaikkiin tarpeisiin ja nyt vuokrattavana on myös hyvä valikoima kokoustiloja....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kokousta Turussa

Turku on vilkas yrityskaupunki, jossa järjestetään paljon tapahtumia ja kokouksia. Kaupungissa on hyvä tarjonta vuokrattavia tiloja paitsi yritystapaamisiin mutta myös suurempiin tapahtumiin, seminaareihin tai messuihin. Kokoustiloja tarjoaa paitsi perinteiset toimijat kuten kaupunki ja muut julkiset tahot mutta nyt myös Turussa on useampia yksityisiä kokoustilatarjoajia. Lisäksi erilaiset ravintolat ja hotellit tarjoavat kokoustiloja vuokrattavaksi.

Vuokrattavat kokoustilat

Pienemmät vuokratilat erilaisiin kokouksiin ja yritystapaamisiin löytyvät keskustasta ja yliopiston kampuksen lähettyviltä. Monet toimistohotellit ja suuremmat yritykset tarjovat kokoustiloja vuokrattavaksi ulkopuolisille toimijoille. Lisäksi kaupungissa on erikseen kokoustiloja tarjoavia yrityksiä. Toimistohotellit tarjoavat täydenpalvelun kokoustiloja, mikä tarkoittaa, että yrityksen ei tarvitse huolehtia itse käytännönjärjestelyistä vaan kaikki on hoidettu yrityksen puolesta alkaen vastaanottopalveluista.

Kokoustilojen hinnat

Useimmat kokoustilat ovat alken 3 tai 6 tuntia. Kokoustilat noin puoleksi päivää on noin 150 - 250 euroa riippuen kokoustilojen koosta, sijainnista ja lisäpalveluista. Yrityksille tarjoataan usein myös muun muassa catering-palveluita tai muita assistentinpalveluita, jotka tekevät kokoustamisesta entistä helpompaa yrityksille kun kaikki käytännönjärjestelyt on hoidettu puolestasi.

star
star
star
star
star
3.0 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin