arrow_upward

Espoo

Espoo, yksi Suomen kilpailikykyisimmistä yrityskeskittymistä, on houkutellut monia yrityksiä sijoittumaan Espooseen. Espoossa on kattava valikoima paitsi erilaisia toimitiloja mutta myös monia vuokrattavia kokoustiloja eri tarkoituksiin. Espoossa toimii usea toimistohotelli ja palvelutoimitila, jotka tarjoavat myös kokoustiloja...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat kokoustilat Espoo


Pääkupunkiseudulla on monipuolinen valikoima vuokrattavia kokoustiloja, joista jokainen löytää helposti tarpeeseen sopivat tilat. Nykyään yhä useampi yritys vuokraakin kokoustilat ulkopuoliselta toimijoilta. Ehkä yrityksellä ei ole omia kokoustiloja tai he etsivät isompaa, inspiroivaa tai edustavampaa kokous- tai neuvottelutilaa yksittäiseen tarpeeseen. Vuokrattavat kokoustilat ovatkin yleensä moderneja ja edustavia. Kokoustilavuokraan kuuluu kaikki mahdolliset palvelut aina IT-tuesta catering-palveluun. Kokoustilojen vuokraaminen voi myös siis säästää paljon yrityksen aikaa, koska yrityksen ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä. Kokoustilojen vuokraaminen onkin yhä suositumpaa ja erityisesti Espoonkaltaisessa vilkkaassa yrityskeskittymässä löytyy kattava valikoima kokoustiloja yrityksille.


Vapaiden kokokustilojen vuokraaminen Espoosta

Vapaat kokoustilat on helppo etsiä esimerkiksi MatchOffice-palvelusta, josta voit hakea kokoustiloja koon mukaan. Rajaa hakua sen mukaan, kuinka ison kokoustilan tarvitset. Vapaat kokoustilat on mahdollista vuokrata joko vain muutamaksi tunniksi, koko päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Espoossa on useita yrityskeskittymiä, joissa on laaja valikoima vapaita kokoustiloja. Espoosta löytyy kokouskeskus, joka tarjoaa kattavia kokouspalveluja. Lisäksi esimerkiksi Otaniemessä on hyvin tarjolla vapaata kokoustilaa. Kaupunki tukee yrittäjyyttä myös panostamalla kokoustilojen monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Espoon on muun muassa maailman yksi kestävimmistä kokous- ja kongressikaupungeista.


Kokokoustila hinnat Espoo

Kokoustilahinnat Espoossa ovat varsin edullisia. Hinnat vaihtelevat luonnollisesti kokoustilojen koon ja vuokra-ajan piituden mukaan. Jotkut yritykset tarjoavat kokoustiloja vain rekisteröityneille asiakkaille, mutta useimmiten kokoustiloja voivat vuokrata kaikki yritykset. Tuntihinnat ovat kaikista kalleimpia ja mitä pidemmäksi aikaa vuokraat kokoustilat, sitä edullisemmaksi laskee tuntihinta. Kysy aina hinta suoraan kokoustilatarjoajalta ja pyydä tarjous. Monella toimijalla on lisäksi online-varauspalvelu, josta voit varata kokous- ja neuvottelutilat helposti nopeallakin aikataululla.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä