arrow_upward

9 Kokoustila: Espoo

Espoo, yksi Suomen kilpailikykyisimmistä yrityskeskittymistä, on houkutellut monia yrityksiä sijoittumaan Espooseen. Espoossa on kattava valikoima paitsi erilaisia toimitiloja mutta myös monia vuokrattavia kokoustiloja eri tarkoituksiin. Espoossa toimii usea toimistohotelli ja palvelutoimitila, jotka tarjoavat myös kokoustiloja...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat kokoustilat Espoo


Pääkupunkiseudulla on monipuolinen valikoima vuokrattavia kokoustiloja, joista jokainen löytää helposti tarpeeseen sopivat tilat. Nykyään yhä useampi yritys vuokraakin kokoustilat ulkopuoliselta toimijoilta. Ehkä yrityksellä ei ole omia kokoustiloja tai he etsivät isompaa, inspiroivaa tai edustavampaa kokous- tai neuvottelutilaa yksittäiseen tarpeeseen. Vuokrattavat kokoustilat ovatkin yleensä moderneja ja edustavia. Kokoustilavuokraan kuuluu kaikki mahdolliset palvelut aina IT-tuesta catering-palveluun. Kokoustilojen vuokraaminen voi myös siis säästää paljon yrityksen aikaa, koska yrityksen ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä. Kokoustilojen vuokraaminen onkin yhä suositumpaa ja erityisesti Espoonkaltaisessa vilkkaassa yrityskeskittymässä löytyy kattava valikoima kokoustiloja yrityksille.


Vapaiden kokokustilojen vuokraaminen Espoosta

Vapaat kokoustilat on helppo etsiä esimerkiksi MatchOffice-palvelusta, josta voit hakea kokoustiloja koon mukaan. Rajaa hakua sen mukaan, kuinka ison kokoustilan tarvitset. Vapaat kokoustilat on mahdollista vuokrata joko vain muutamaksi tunniksi, koko päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Espoossa on useita yrityskeskittymiä, joissa on laaja valikoima vapaita kokoustiloja. Espoosta löytyy kokouskeskus, joka tarjoaa kattavia kokouspalveluja. Lisäksi esimerkiksi Otaniemessä on hyvin tarjolla vapaata kokoustilaa. Kaupunki tukee yrittäjyyttä myös panostamalla kokoustilojen monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Espoon on muun muassa maailman yksi kestävimmistä kokous- ja kongressikaupungeista.


Kokokoustila hinnat Espoo

Kokoustilahinnat Espoossa ovat varsin edullisia. Hinnat vaihtelevat luonnollisesti kokoustilojen koon ja vuokra-ajan piituden mukaan. Jotkut yritykset tarjoavat kokoustiloja vain rekisteröityneille asiakkaille, mutta useimmiten kokoustiloja voivat vuokrata kaikki yritykset. Tuntihinnat ovat kaikista kalleimpia ja mitä pidemmäksi aikaa vuokraat kokoustilat, sitä edullisemmaksi laskee tuntihinta. Kysy aina hinta suoraan kokoustilatarjoajalta ja pyydä tarjous. Monella toimijalla on lisäksi online-varauspalvelu, josta voit varata kokous- ja neuvottelutilat helposti nopeallakin aikataululla.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin