arrow_upward

Jyväskylä

Jyväskylä on vireä yliopistokaupunki, joka on suosittu muuttokaupunki. Jyväskylän asukasluku on jatkuvassa kasvussa ja yrityselämä kasvaa myös vauhdilla. Asukasluvun kasvu on Suomen suurten kaupunkien kärkeä. Kehittyvänä talousalueena kaupunki houkuttelee yrityksiä myös sijaintinsa, hyvien kunnallisten palvelujen,...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Varasto tai tuotantotila Jyväskylästä

Jyväskylänkin alueelta löytyy paljon toimitiloja; eri kokoisia ja eri tyyppisiä. Kaupungissa ja sen lähialueilla on monipuolista yritystoimintaa, joten myös toimitiloja löytyy laidasta laitaan. Tyypillisimpiä toimitiloja alueella ovat pienet toimistot sekä logistiikkakeskuksissa sijaitsevat tuotantotilat ja varastot. Toimitilapaikkakuntana Jyväskylä on siis mainio vaihtoehto. Alueen muuttovoittoisuus on hyvällä tasolla, työpaikkoja ja uusia asuntoja syntyy jatkuvasti ja kaupungin hyvä maine opiskelijakaupunkina varmistaa sen, että tulevaisuudessakin kaupunkiin tulee virtaamaan uusia asukkaita.

Vuokrattavat tuotantotilat

Tuotanto- ja varastotilojen vuokrataso on Jyväskylässä hyvin samankaltainen kuin muissa Suomen isoissa kaupungeissa – vuokratasoltaan kalliimpi pääkaupunki pois lukien. Jyväskylän toimistotilojen vuokratasot ovat kuitenkin keskimäärin hieman korkeampia kuin muissa saman kokoluokan kaupungeissa. Jyväskylän teollisuus- ja varastotilojen vuokrataso on ollut viimevuosina 4,50 – 5,50 € / m2 / kk ja toimistotilojen vuokrat ovat olleet 12,00 – 19,00 € / m2 / kk.

Jyväskylän toimitilat kehittyvät

Jyväskylässä on suunnitteilla mielenkiintoinen uudisrakennusprojekti. Se on nimeltään Hippos 2020. Kaupungin tavoitteena on rakentaa Hippokselle monipuolinen ja kansainvälisesti vetovoimainen liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä. Uusi Hippos on tarkoitus rakentaa pääosin yksityisellä rahalla. Kokonaisinvestoinnin arvo on 270 miljoonaa euroa, Jyväskylän kaupungin osuus tästä on runsaat 10 prosenttia. Kaupungin arvioiden mukaan Hippoksen rakentamisen työllisyysvaikutus olisi noin 2 000 henkilötyövuotta, ja se toisi mukanaan noin 300 uutta pysyvää työpaikkaa. Kävijämääriksi on arvioitu 3–5 miljoonaa kävijää vuodessa. Hippos olisi näin Suomen suurin urheilun ja liikunnan keskittymä. Toinen rakennusprojekti on ylioppilaskylän uusi T-talo. Se rakennetaan Taitoniekantien varressa olevalle nykyiselle pysäköintialueelle, ja pysäköintipaikat viedään kannen alle. Viisikerroksinen asuinkerrostalo sisältää pääasiassa yksiöitä.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä