arrow_upward

Seinäjoki

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka on yksi Suomen nopeiten kasvavista maakunnista. Asukkaita Seinäjoella on noin 63 000 ja se on Suomen kuudenneksi suurin markkina-alue. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Seinäjoella

Seinäjoella toimii laaja skaala eri alojen yrityksiä. Yrityksiä houkuttelevat Seinäjoelle hyvät markkinat, erinomaiset liikenneyhteydet ja laajat tontti- ja toimitilavalikoimat. Seinäjoella toimii muun muassa Atria, SSAB, Valio, YIT ja Peab Oy. Seinäjoella on teknologia- ja innovaatiopuisto Triano, joka sijaitsee keskustan tuntumassa Kampusalueella. Science Park keskittyy muun muassa elintarviketeknologiaan, älytekniikkaan ja terveysteknologiaan. Seinäjoki on ihanteellinen monelle yrityksille, koska alueella on osaavaa työvoimaa. Alueen koulutuskeskukset tuovat alueelle nuoria kuntalaisia ja vahvistavat markkinoita. Tutkimus- ja yrityselämä toimivat yhteistyössä ja vahvistavat toisiaan.

Vuokraa Toimitila Seinäjoelta

Seinäjoen kaupunki on laajalle levinnyt. Kaupungin keskusta on selkeä kokonaisuus, mutta asutus ja yritystoiminta on laajalle levittäytynyt. Esimerkiksi liiketiloja löytyy paitsi keskustasta mutta myös esimerkiksi Rengastieltä. Hyvät liikenneyhteydet tuovat alueelle teollisuusdenalan yrityksiä, mutta erinomaiset ja nopeat liikkenneyhteydet pääkaupunkiseudulle houkuttelee yrityksiä myös vuokraamaan edullisen toimiston Seinãjoelta. Seinäjoelta kulkee nopea pendolino Helsinkiin noin parissa tunnissa. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä