arrow_upward

4 toimitilat: Seinäjoki

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka on yksi Suomen nopeiten kasvavista maakunnista. Asukkaita Seinäjoella on noin 63 000 ja se on Suomen kuudenneksi suurin markkina-alue. Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Seinäjoella

Seinäjoella toimii laaja skaala eri alojen yrityksiä. Yrityksiä houkuttelevat Seinäjoelle hyvät markkinat, erinomaiset liikenneyhteydet ja laajat tontti- ja toimitilavalikoimat. Seinäjoella toimii muun muassa Atria, SSAB, Valio, YIT ja Peab Oy. Seinäjoella on teknologia- ja innovaatiopuisto Triano, joka sijaitsee keskustan tuntumassa Kampusalueella. Science Park keskittyy muun muassa elintarviketeknologiaan, älytekniikkaan ja terveysteknologiaan. Seinäjoki on ihanteellinen monelle yrityksille, koska alueella on osaavaa työvoimaa. Alueen koulutuskeskukset tuovat alueelle nuoria kuntalaisia ja vahvistavat markkinoita. Tutkimus- ja yrityselämä toimivat yhteistyössä ja vahvistavat toisiaan.

Vuokraa Toimitila Seinäjoelta

Seinäjoen kaupunki on laajalle levinnyt. Kaupungin keskusta on selkeä kokonaisuus, mutta asutus ja yritystoiminta on laajalle levittäytynyt. Esimerkiksi liiketiloja löytyy paitsi keskustasta mutta myös esimerkiksi Rengastieltä. Hyvät liikenneyhteydet tuovat alueelle teollisuusdenalan yrityksiä, mutta erinomaiset ja nopeat liikkenneyhteydet pääkaupunkiseudulle houkuttelee yrityksiä myös vuokraamaan edullisen toimiston Seinãjoelta. Seinäjoelta kulkee nopea pendolino Helsinkiin noin parissa tunnissa. 

star
star
star
star
star
4.3 ääntä 5 / 4 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin