arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimitilat vuokrattavana

Toimisto oikeilla raiteilla

21
helmi
2017
Iina Pyykkö
Regus Express -toimitilapalvelu tarjoaa paljon matkustaville toimiston aina sieltä missä he ja työt ovat. Nyt Regus toimistoja löytyy paitsi lentoasemilta mutta myös Euroopan suurimmilta juna-asemilta. Älä hukkaa aikaa vaan hyppää toimistoon ja tapaamiseen suoraan junasta.
21
helmi
2017
Iina Pyykkö

Yritysmaailma on riippuvainen siitä pukumiesten ja -naisten tehokkaasta armeijasta, joka tapaa asiakkaita, kokoustaa ja matkustaa vahvistamassa yrityssuhteita. Haaste on, miten yhdistää matkustaminen ja tehokas työaika sekä varmistaa, että työmatkoista ja odotusajoista saa kaiken irti eikä kaikki aika kulu vain matkustamiseen.

Regus Express -toimistohotellit tarjoavat tähän ratkaisun. Regus on luonnut, mitä he itse kutsuvat yritysmaailman risteysasemiksi, toimistohubbeja, jotka vastaavat työmatkalaisten tarpeisiin ja tarjoavat mukavia ja joustavia toimistoja ympärimaailman. Nyt vuokraat toimiston tai kokoustilan Regus Expressilta myös juna-asemalta joko tunniksi, päiväksi tai vaikak koko vuodeksi. 

Uusin Regus Express -toimisto löytyy Belgiasta, joka mukailee tuttua Reguksen toimistohotellien linjaa. Moderneja, miellyttäviä ja tehokkaita Express toimitiloja, joita useat ovat tottuneet käyttämään lentokentillä, voi nyt vuokrata Euroopan suurimmilta rautatieasemilta. 

Reguksen Express -toimistot tarjoavat täydenpalvelun toimistoja, jotka liikkuvat joustavasti työn mukana. Kaiken takana on ajatus, että työmatkalaisen tulee voida vaivattomasti ja nopeasti hypätä matkalta suoraan töihin ja wifin ääreen, tarkistamaan sähköpostit ja suunnittelemaan tai pitämään päivän kokoukset ammattilaisille suunnatuissa toimitiloissa. 

 

Joustava työympäristö

Regus Express -toimitilat toimivat erilailla kuin perinteiset toimistohotellit. Niiden tulee mukautua matkustavien työntekijöiden aikatauluihin ja tarpeisiin. Asiakkaiden tulee voida kirjautua sisään milloin vain Regus Express -toimistoihin 21 eri rautatieasemalla tai 800 eri lentoasemalla. 

Regus Express -toimistojen on myös tarjottava normaalia enemmän rauhallisia rentoutumis tiloja, loungeja, joissa voi hengähtää matkojen välissä samalla kun vastaa päivän sähköpostieihin. Työmatkojen tarkoituksena on useimmiten uusien asiakkaiden tapaaminen ja siksi myös kokoustilatarjonnan on vastattava asiakkaiden tarpeisiin. 

Regus Express -toimistokonseptien taustalla on ajatus, ettei työmatkalaisten tarvitse lähteä keskustaan lentoasemilta tai rautatieasemalta tapaamisiin. Enää ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa taksin etsimiseen ja ruuhkaan keskustassa. Sen sijaan paikalliset asiakkaat löytävät helposti tunnetuille asemille ja molemmat säästävät aikaa. 

 

Toimistot osana ympäristöä

Osa Regus Express -tyyliä on toimistotilojen sulautuminen niiden ympäristöihin. Kaikkien toimitilojen suunnittelussa on otettu huomioon niiden omalaatuinen sijainti. Esimerkiksi Antwerpenin asema Belgiassa on yksi Euroopan kauneimmista ja vanhimmista rautatieasemista kauniine arkkitehtuurisine yksityiskohtineen. Rautatieasemaa ja matkalaisia ohjaa suuri kaunis asemankello, joka kruunaa kirkkomaisen komeuden. 

Uljaan rautatieaseman sisällä sijaitsee yksi Regus Express -toimistohotelli, jonka modernien työasemien yllä avautuu kaunis barokkiaikainen katto ja jota reunustaa yksityiskohtaiset, historiaa huokuvat paneloidut seinät. 

Liegen rautatieasemalla, niin ikään Belgiassa, Regus Express näyttää puolestaan ihan erilaiselta verrattuna Antwerpenilaiseen sisareensa. Liegessä toimistohotelli on suunniteltu mukailemaan rautatieaseman futuristista ilmettä. Liegessä Regus Express on modernismin huipentuma suurine lasiseinineen, tyylikkäine teräs portaikkoineen ja modernine huonekaluineen. 

Istu alas pöydän ääreen harmonisessa Lounge tilassa muiden bisnessihmisten kanssa. Nauti rauhassa cappucino kun luet päivän sähköpostit tai istu mukavasti nojatuolissa kun briiffaat tulevaan kokoukseen. Jokaista Regus Express -toimistoa käyttää päivittäin yli 50 asiakasta, jotkut pidempään jotkut vain poiketen nopeasti kahvilla. 

 

Toimiva yhteistyö

Vuonna 2015 Regus solmi yhteistyösopimuksen Belgian rautatieyhtiön NMBS:n kanssa, mikä antoi Regukselle luvan perustaa toimistohubeja Belgian rautatieasemille. 

Sopimus ja toimistohotellien ilmestyminen rautatieasemille mukailee yleistä trendiä, joka luo rautatieasemista ja muista liikenteen solmukohdista monipuolisia keskuksia joissa yhdistyvät paitsi liikenne myös kauppa, työ ja vapaa-aika. Enää asemat eivät ole vain liikenteen solmukohtia, joista löydät vain take away -kahvit. Nyt asemilta löytyy kattava valikoima erilaisia palveluita kuten ravintoloita, kauppoja ja nyt myös toimistohotelleja. 

"Belgian vilkkaimmilla asemmilla liikkuu päivittäin yli 50 000 matkalaista, ja nämä matkalaiset hyötyvät suuresti siitä, että asemilla on tarjota erilaisia palveluita ja työnteko on mahdollista paikan päällä", toteaa Reguksen Belgian ja Luxemburing aluejohtaja William Willems.

"Tämä uusi yhteistyö NMBS:n kanssa on osa Reguksen euroopanlaajuista strategiaa perustaa toimistohotelleja keskeisiin liikenteen solmukohtiin kuten rautatiasemille, lentoasemille ja moottoriteiden varsille ympäri Eurooppaa."

"Kuten Ranskassa ja Hollannissa, Belgiassa työmatkalaiset, sekä kansainväliset että paikalliset, voivat käyttäät aikaansa tehokkaammin matkustaessaan junalla. Yhteistyö muuttaa todella mielikuvia työmatkustamisesta."

Regus Express toimistohotellimalli on yksi joustavimmista toimitilamarkkinoilla. Se tuo toimiston sinne, missä työntekijät ovat. Regus Express antaa mahdollisuuden kirjautua aina toimistoon ja wifin sekä tulostimen äärelle kaikkialla Euroopassa olet sitten Lontooss tai Ljublanassa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.