Tilanpuute? Kotitoimisto esiin - ja taas takaisin piiloon

Tilanpuute? Kotitoimisto esiin - ja taas takaisin piiloon

30
touko
2023
Steen Uno
Hybridityö on tehnyt kotitoimistosta pysyvän yksityisasunnoissa, mutta kaikilla ei ole riittävästi tilaa. Yhdysvaltalainen kodinsuunnitteluyritys Ori Living tarjoaa tämän ratkaisun: Näyttävä toimistokokonaisuus pyörillä, jotka voi työntää ulos ja takaisin olohuoneen seinään.
30
touko
2023
Steen Uno

 Koronan jälkeen hybridityö on siirtynyt koteihin pysyvästi. Kotitoimistot ovat nyt pysyvä ja integroitu osa monien kotitalouksia, mikä voi luoda haasteita asunnoissa pienemmissä asunnoissa. Yhdysvaltalaisella kodin suunnitteluyrityksellä Ori Livingilla voi olla ratkaisu ja se on valmis tuomaan sen olohuoneeseesi: Kätevä toimistosetti pyörillä, valmis vedettäväksi esiin ja takaisin sisään painikkeen avulla.

Olohuoneosassa on hyllyjä ja taulu-tv-seinä, ja toimisto-osassa on kaksi työpistettä: Työpöytä, jossa on toimistotuoli ja tilaa parille tietokoneen näytölle, ja vastakkaisella seinällä seisomapöytävaihtoehto.

Työajan päätyttyä toimistomoduuli painetaan takaisin paikalleen ja muutetaan tyylikkääksi TV-seinäyksiköksi, josta muodostuu luonnollinen osa olohuonetta sen 85 cm:n syvyyden ansiosta.

 

Työn ja henkilökohtaisen elämän erottaminen

"Tavoitteemme oli luoda elegantti, joustava ja käytännöllinen tila kaikille, jotka vaihtoivat työskentelyn tai opiskelun yhdessä yössä kotiin", sanoo Ori Livingin perustaja ja toimitusjohtaja Hasier Larrea.

"Kotitoimistot saavat meidät usein tuntemaan, että on vaikea jättää työt taakse. Pocket Office -toimistomme on turvapaikka, jossa voit keskittyä työhösi. Sitten voit laittaa 'kaupan kiinni' ja palata henkilökohtaiseen tilaan ja yksityisyyteen." 

 Ori Livingin tyylikäs ja kätevä Pocket Office helpottaa työn ja kotielämän 
erottamista: samalla se varmistaa tehokkaan työskentelytavan ja säilyttää 
rentouden kotiympäristössä työajan jälkeen.

 

Ori Livingin tyylikäs ja käytännöllinen toimistoratkaisu tekee työn ja kotielämän erottamisesta helpoksi ja käteväksi kotona. Samalla se takaa tehokkaan työskentelytavan ja säilyttää rentouden kodin ympäristössä työajan jälkeen.

Pyörillä liikkuva Pocket Office -moduuli on tällä hetkellä saatavilla kahdessa koossa: keskikokoinen malli, jonka seinämän pituus on 183 cm, ja suuri malli, joka on 244 cm.

 

Laskeva

Viimeisimmät luvut kuitenkin osoittavat, että hybridityö ja etätyöskentely Yhdysvaltain työmarkkinoilla ovat laskussa vuosi sen jälkeen, kun suurin osa covid-rajoituksista poistettiin. Tuoreet luvut osoittavat kuitenkin, että toimistotyöntekijöiden hybridi- ja kotityö Yhdysvaltojen työmarkkinoilla on vähenemässä vuosi sen jälkeen, kun useimmat covid-rajoitukset poistettiin asteittain.    

Nykyisen tutkimuksen mukaan 35 prosenttia työntekijöistä, joilla on mahdollisuus tehdä työtään fyysisen toimiston ulkopuolella, työskentelee tällä hetkellä kokopäiväisesti kotoa käsin. Tammikuussa luku oli 43 %, lokakuussa 2020 se oli 55 % ja ennen pandemiaa vain 7 %.

 

 Olohuoneen osassa on hyllyjä ja taulutelevisiota sisältävä tv-seinä - toimisto
osa koostuu kahdesta työpisteestä: Työpöytä, jossa on toimistotuoli ja hieno tila, jossa on
pari PC-monitoria, ja vastakkaisella seinällä on seisomapöytävaihtoehto.

 

Toisaalta samassa kyselyssä toimistotyöntekijöiden osuus, jotka voivat suorittaa työtehtäviään kotoa käsin mutta haluavat osallistua hybridityöskentelyyn, kasvoi 35%:sta tammikuussa 41%:iin helmikuussa 2023.

Lontoossa yksi viidestä toimistotyöntekijästä työskentelee edelleen kotoa käsin pandemian jälkeen, kun taas neljä kymmenestä ovat hybridityöntekijöitä ja käyvät fyysisessä toimistossa ainakin kerran viikossa.  ● 

 

Lue lisää:
Oriliving.com: A fun office to living room transformation (video)
Businessinsider.com: Expandable apartment systems latest twist on tiny homes
Forbes.com: Full-time remote work is falling but still five times pre-pandemic levels
CNN.business.com: The latest on hybrid work - who is WFH and who isn’t 

 

 

 

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo