arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Coworking europe toimitilat

Lähde mukaan Coworking Europe -konferenssiin!

17
syys
2018
Iina Pyykkö
Amsterdamissa 14- 16 marraskuuta järjestettävä Coworking Europe -konferenssi on kansainvälinen suurtapahtuma. MatchOffice tarjoaa -10% lippujen hinnasta. Tule mukaan ja nähdään Amsterdamissa!
17
syys
2018
Iina Pyykkö

Yli 500 näytteilleasettajaa; toimitilojen tarjoajia, start up -yrityksiä; coworking-asiakkaita ja kehittäjiä ... Kolmepäiväinen Coworking Europe 2018 -konferenssi on jo nyt lähes loppuunmyyty. Suurimmat alan toimijat kerääntyvät keskustelemaan Coworkingin tulevaisuudesta Amsterdamiin, kaupunkiin joka on yksi maailmaan innovatiisimpia start up -hubeja.

Amsterdam on yksi nopeimmin kehittyviä ja Euroopan suurin start up -hubi. Kaupungissa on laaja skaala trendikkäitä ja professionaalisia coworking-tiloja, mikä tekee Amsterdamista erinomaisen paikan Coworking-konferenssille. 

Kolmen päivän aikana Coworking Europe -konferenssissa tullaan näkemään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja ja debatteja. Konferenssissa keskitytään coworking-markkinoiden kehitykseen ja tulevaisuuteen: 

Mihin suuntaan kasvavien coworking-markkinoiden tulisi kehittytä ja mitä kansainvälisten ja monipuolisten coworking-tilojen tulisi tarjota tulevaisuudessa? 

 

Coworkingin tulevaisuus

MatchOffice yhdessä Emerald Partnereiden kanssa on yksi Coworking Europe -konferenssin järjestäjistä. Ja tänäkin vuonna MatchOffice tarjoaa kumppaneille ja asiakkaille -10% alennuksen lippujen hinnasta. Lähde siis kanssamme Coworking-tapahtumaan, joka on yksi alan suurimmista ja innovatiisimmista network-tilaisuuksista. 

"Viime vuonna Dublinissa MatchOffice yhdessä muiden järjestäjien kanssa keräsi Coworking Europe -konferenssiin jopa 422 osallistujaa yli 40 eri valtiosta. Kävimme erittäin mielenkiintoisia keskusteluja, jotka herättivät paljon kommentteja coworking-markkinoiden ja -tilojen mahdollisuuksista."

 

MatchOffice oli mukana viime vuonna Coworking Europe -konferenssissa Dublinissa.
 

"Odotamme tänä vuonna Amsterdamissa rikkovamme kävijäennätyksen. Uskomme, että Coworking Europe -konferenssi on lunastanut paikkansa yhtenä keskeisenä alan vuosittaisena tapahtumana", sanoo MatchOfficen toiminnan johtaja Martin Roerholt. 

MatchOffice julkaisi vasta vuosittaisen palvelutoimistokyselyn, johon osallistui vuonna 2018 979 palvelutoimistoa 45 eri valtiosta. Asiakaskysely osoittaa jo kolmatta vuotta peräkkäin, että palvelutoimitilamarkkinat yhä kasvavat ja että vuosi vuodelta toimistot tekevät aina parempaa tulosta. 

 

Alennus Coworking Europe -konferenssilipuista

Coworking Europe -konferenssiin on vielä muutama lippu jäljellä. Hyödynnä tarjous ja lähde MatchOfficen kanssa konferenssiin. Tarjoamme -10% alennuksen lippujen hinnasta MatchOfficeCWE18 -koodilla. Osta liput nyt ja tule mukaan! 

Hyödynnä MatchOffice-alennus koodilla MatchOfficeCWE18.

 

 

Lue lisää Coworking Europe -konferenssista:

Coworking Europe Conference 2018

Amsterdam is the biggest startup Ecosystem in Europe

Buy tickets to Coworking Europe Conference

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.