Lähde mukaan Coworking Europe -konferenssiin!

Lähde mukaan Coworking Europe -konferenssiin!

17
syys
2018
Iina Pyykkö
Amsterdamissa 14- 16 marraskuuta järjestettävä Coworking Europe -konferenssi on kansainvälinen suurtapahtuma. MatchOffice tarjoaa -10% lippujen hinnasta. Tule mukaan ja nähdään Amsterdamissa!
17
syys
2018
Iina Pyykkö

Yli 500 näytteilleasettajaa; toimitilojen tarjoajia, start up -yrityksiä; coworking-asiakkaita ja kehittäjiä ... Kolmepäiväinen Coworking Europe 2018 -konferenssi on jo nyt lähes loppuunmyyty. Suurimmat alan toimijat kerääntyvät keskustelemaan Coworkingin tulevaisuudesta Amsterdamiin, kaupunkiin joka on yksi maailmaan innovatiisimpia start up -hubeja.

Amsterdam on yksi nopeimmin kehittyviä ja Euroopan suurin start up -hubi. Kaupungissa on laaja skaala trendikkäitä ja professionaalisia coworking-tiloja, mikä tekee Amsterdamista erinomaisen paikan Coworking-konferenssille. 

Kolmen päivän aikana Coworking Europe -konferenssissa tullaan näkemään mielenkiintoisia paneelikeskusteluja ja debatteja. Konferenssissa keskitytään coworking-markkinoiden kehitykseen ja tulevaisuuteen: 

Mihin suuntaan kasvavien coworking-markkinoiden tulisi kehittytä ja mitä kansainvälisten ja monipuolisten coworking-tilojen tulisi tarjota tulevaisuudessa? 

 

Coworkingin tulevaisuus

MatchOffice yhdessä Emerald Partnereiden kanssa on yksi Coworking Europe -konferenssin järjestäjistä. Ja tänäkin vuonna MatchOffice tarjoaa kumppaneille ja asiakkaille -10% alennuksen lippujen hinnasta. Lähde siis kanssamme Coworking-tapahtumaan, joka on yksi alan suurimmista ja innovatiisimmista network-tilaisuuksista. 

"Viime vuonna Dublinissa MatchOffice yhdessä muiden järjestäjien kanssa keräsi Coworking Europe -konferenssiin jopa 422 osallistujaa yli 40 eri valtiosta. Kävimme erittäin mielenkiintoisia keskusteluja, jotka herättivät paljon kommentteja coworking-markkinoiden ja -tilojen mahdollisuuksista."

 

MatchOffice oli mukana viime vuonna Coworking Europe -konferenssissa Dublinissa.
 

"Odotamme tänä vuonna Amsterdamissa rikkovamme kävijäennätyksen. Uskomme, että Coworking Europe -konferenssi on lunastanut paikkansa yhtenä keskeisenä alan vuosittaisena tapahtumana", sanoo MatchOfficen toiminnan johtaja Martin Roerholt. 

MatchOffice julkaisi vasta vuosittaisen palvelutoimistokyselyn, johon osallistui vuonna 2018 979 palvelutoimistoa 45 eri valtiosta. Asiakaskysely osoittaa jo kolmatta vuotta peräkkäin, että palvelutoimitilamarkkinat yhä kasvavat ja että vuosi vuodelta toimistot tekevät aina parempaa tulosta. 

 

Alennus Coworking Europe -konferenssilipuista

Coworking Europe -konferenssiin on vielä muutama lippu jäljellä. Hyödynnä tarjous ja lähde MatchOfficen kanssa konferenssiin. Tarjoamme -10% alennuksen lippujen hinnasta MatchOfficeCWE18 -koodilla. Osta liput nyt ja tule mukaan! 

Hyödynnä MatchOffice-alennus koodilla MatchOfficeCWE18.

 

 

Lue lisää Coworking Europe -konferenssista:

Coworking Europe Conference 2018

Amsterdam is the biggest startup Ecosystem in Europe

Buy tickets to Coworking Europe Conference

 

 

 

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo