arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Toimistohotelli vuokraa artikkeli

Joe Pine: Toimistohotelleilla on laajaa kehityspotentiaalia

05
marras
2015
Iina Pyykkö
Hyödyntämällä elämystalouden työkaluja toimistohotellit voivat kasvattaa liikevaihtoaan ja luoda lisäarvoa, toteaa kansainvälisesti tunnettu elämystalouden asiantuntija Joe Pine.
05
marras
2015
Iina Pyykkö

”Nykyajan trendi on, että sekä tavarat että palvelut tuotteistuvat, jolloin niistä tulee kauppatavaroita, joista ihmiset maksavat hinnan mukaan.”

”Lisätäkseen liikevaihtoa ja luodakseen lisäarvoa asiakkaille on tärkeää, että yritys erottautuu positiivisesti kilpailijoistaan, esimerkiksi hyödyntämällä elämystalouden periaatteita.”

Maailmanlaajuisesti tunnettu elämystalouden eskpertti Jone Pine jakoi ajatuksiaan, miten kehittää toimistohotellien palvelukonseptia Matchofficen järjestämässä eksklusiivisessa seminaarissa Amsterdamissa 19 lokakuuta.  

 

Katso video, jossa Joe Pine kertoo toimistohotellien mahdollisuuksista luoda asiakkailleen positiivisia elämyksiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Joe Pine valaisee, miten toimistohotellit voivat kolmella eri tavalla erottautua kilpailijoistaan. Toimistohotelli voi erottautua muista esimerkiksi olemalla innovatiivinen ja tarjoamalla lisäpalveluita, joita kukaan muu ei vielä tarjoa.

Toinen Pinen antama vinkki on palvelujen räätälöinti vuokralaisten ja asiakkaiden tarpeisiin. Henkilökohtaisemmat palvelut vahvistavat asiakassuhteita ja lisäävät tyytyväisyyttä. Tämä luonnollisesti edellyttää, että toimistohotelli tuntee asiakkaidensa toiveet ja tarpeet.

Kolmas Pinen neuvo toimistohotelleille on tarjota vuokralaisille elämyksiä. Olemalla enemmän kuin palveluja tarjoava yritys, toimistohotellit voivat tarjota aistielämyksiä. Tarjoamalla sellaisia elämyksiä, jotka muistetaan jälkeenpäin ja joista jää positiivinen mielikuva, asiakas kokee ajan hyvin käytetyksi ja merkitykselliseksi.

”Vuokralaisten tulisi pitää arvossa toimistossa vietettyä aikaa. He eivät ole vain toimistopalveluista maksavia vuokralaisia, vaan he maksavat myös hyvästä ajankäytöstä. Sinun tehtävänä on auttaa heitä tulemaan paremmiksi – esim. innovatiivisemmiksi tai tehokkaammiksi - siinä mitä he tekevät.” 

”Toimistohotelleilla on suuri kasvupotentiaali, koska heidän asiakkaansa viettävät niin paljon aikaa heidän tiloissaan”, Pine tiivisti. 

 

 

 

<< Katso lisää uutisia
Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.