arrow_upward

Uusikaupunki

Rannikkokaupunki Uusikaupunki kuuluu Varsinais-Suomeen ja on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Kaupunki on tunnettu autotehtaastaan, jonka tuotanto ja työllistämisvoluumi on lähtenyt taas nousuun vuona 2017. Uudenkaupungin kaupunki on edelleen kaupungin suurin työllistäjä. Uudessa kaupungissa toimii rahtilaiva...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Uudessakaupungissa

Yksi tunnetuimmista Uudessa kaupungissa toimivista yrityksista on Uudenkaupungin autotehdas. Uudessakaupungissa on valmistettu muun muassa Mercedes-Benzin A-mallin autosarjaa. Autotehas työllistää alueella jopa yli 2 000 työntekijää ja vilkastuttaa välillisesti kaupungin yrityselämää selkeästi. Kaupunki ylläpitää yritysrekisteriä, josta voi katsoa kaupungissa toimivat yritykset ja niiden yhteystiedot. 

Vuokraa toimitilat 

Uudenkaupunkin kaupunki tarjoaa yrityksille myös apua sijoittumispalveluissa ja avustaa aloittelevia yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa. Vakka-Suomen uusiyrityskeskus tarjoaa neuvontaa ja konsultointia yrityksille, jotka etsivät vuokrattavia toimitiloja Uudestakaupungista maksutta. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä