arrow_upward

0 toimitilat: Uusikaupunki

Rannikkokaupunki Uusikaupunki kuuluu Varsinais-Suomeen ja on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista. Kaupunki on tunnettu autotehtaastaan, jonka tuotanto ja työllistämisvoluumi on lähtenyt taas nousuun vuona 2017. Uudenkaupungin kaupunki on edelleen kaupungin suurin työllistäjä. Uudessa kaupungissa toimii rahtilaiva...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Uudessakaupungissa

Yksi tunnetuimmista Uudessa kaupungissa toimivista yrityksista on Uudenkaupungin autotehdas. Uudessakaupungissa on valmistettu muun muassa Mercedes-Benzin A-mallin autosarjaa. Autotehas työllistää alueella jopa yli 2 000 työntekijää ja vilkastuttaa välillisesti kaupungin yrityselämää selkeästi. Kaupunki ylläpitää yritysrekisteriä, josta voi katsoa kaupungissa toimivat yritykset ja niiden yhteystiedot. 

Vuokraa toimitilat 

Uudenkaupunkin kaupunki tarjoaa yrityksille myös apua sijoittumispalveluissa ja avustaa aloittelevia yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa. Vakka-Suomen uusiyrityskeskus tarjoaa neuvontaa ja konsultointia yrityksille, jotka etsivät vuokrattavia toimitiloja Uudestakaupungista maksutta. 

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin