arrow_upward

Savonlinna

Savonlinnan on Itä-Suomen yksi tunnetuimmista kaupungeista ja kuuluisa erityisesti Olavinlinnasta. Kaupunki on noin 40 000 asukkaan kaupunki, jonka vahvuuksia ovat muun muassa Venjän markkinoiden läheisyys ja Venäjältä suuntautuva matkailu. Savonlinnassa on myös kotimaan lentokenttä. Savonlinna...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Yritykselle toimitilat Savonlinnasta

Savonlinnan keskeisiä yritysalueita keskustan lisäksi ovat Kerimäki, Punkaharju ja Savonranta. Savonlinna on erityisesti erikoistunut metsäteollisuuteen ja puunjalostukseen. Nykyään alueella toimii metsäteollisuuskoneiden ja rakennuslaitteiden valmistukseen erikoistuneita yrityksiä. Yrityselämää vahvistaa erityisesti hyvät cross border yhteydet Venäjälle ja sen tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet. Monet yritykset, jotka tekevät kauppaa Venäjällä ovat sijoittuneet Savonlinnaan. Lisäksi kaupungista on erinomaiset yhteydet muualle Suomeen. Rautatie, valtatiet ja kaksi lentovuoroa päivittäin yhdistävät Savonlinnan Helsinkiin. Savonlinnan keskustassa on vuokrattavana toimistotiloja. Monet toimistoista sijaitsevat toimitilakiinteistöissä, joissa sijaitsee useampi liikkeitä ja toimii eri yrityksiä.

Yrittäjät ja toimitilat

Savonlinnassa toimii lähes 3 000 yksityistä yrittäjää ja yritysverkosto on vahva. Matkailu on yksi pääelinkeinoista, jotka työllistävät ihmisiä Savonlinnassa. Venäjältä Savonlinnaan suuntautuva matkailu on merkittävää, mikä tuo kotimaisten matkailijoiden rinnalla toiseksi suurimman turistivirran Savonlinnaan. Ainutlaatuinen Saimaan järviympäristö on myös maailmalla tunnettu ja matkailijoita tulee myös Euroopasta ja kauempaa. Savonlinannan toimitilat painottuvat keskustan alueelle. Järvimaiseman takia alueella ei ole varsinaista teollisenyritystoiminnankeskusta, mutta tästä huolimatta tuotanto- ja teollisuustontteja on myös hyvin tarjolla. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä