arrow_upward

1 toimitila: Savonlinna

Savonlinnan on Itä-Suomen yksi tunnetuimmista kaupungeista ja kuuluisa erityisesti Olavinlinnasta. Kaupunki on noin 40 000 asukkaan kaupunki, jonka vahvuuksia ovat muun muassa Venjän markkinoiden läheisyys ja Venäjältä suuntautuva matkailu. Savonlinnassa on myös kotimaan lentokenttä. Savonlinna...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykselle toimitilat Savonlinnasta

Savonlinnan keskeisiä yritysalueita keskustan lisäksi ovat Kerimäki, Punkaharju ja Savonranta. Savonlinna on erityisesti erikoistunut metsäteollisuuteen ja puunjalostukseen. Nykyään alueella toimii metsäteollisuuskoneiden ja rakennuslaitteiden valmistukseen erikoistuneita yrityksiä. Yrityselämää vahvistaa erityisesti hyvät cross border yhteydet Venäjälle ja sen tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet. Monet yritykset, jotka tekevät kauppaa Venäjällä ovat sijoittuneet Savonlinnaan. Lisäksi kaupungista on erinomaiset yhteydet muualle Suomeen. Rautatie, valtatiet ja kaksi lentovuoroa päivittäin yhdistävät Savonlinnan Helsinkiin. Savonlinnan keskustassa on vuokrattavana toimistotiloja. Monet toimistoista sijaitsevat toimitilakiinteistöissä, joissa sijaitsee useampi liikkeitä ja toimii eri yrityksiä.

Yrittäjät ja toimitilat

Savonlinnassa toimii lähes 3 000 yksityistä yrittäjää ja yritysverkosto on vahva. Matkailu on yksi pääelinkeinoista, jotka työllistävät ihmisiä Savonlinnassa. Venäjältä Savonlinnaan suuntautuva matkailu on merkittävää, mikä tuo kotimaisten matkailijoiden rinnalla toiseksi suurimman turistivirran Savonlinnaan. Ainutlaatuinen Saimaan järviympäristö on myös maailmalla tunnettu ja matkailijoita tulee myös Euroopasta ja kauempaa. Savonlinannan toimitilat painottuvat keskustan alueelle. Järvimaiseman takia alueella ei ole varsinaista teollisenyritystoiminnankeskusta, mutta tästä huolimatta tuotanto- ja teollisuustontteja on myös hyvin tarjolla. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin