arrow_upward

1 toimitila: Mikkeli

Saimaan rannalla sijaitseva Mikkeli on noin 55 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Mikkeli on suosittua lomaseutua mutta myös yrityselämä on hyvä kaupungissa. Mikkelissä on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Mikkelissä

Mikkelin elinkeinoelämä perustuu graafisenteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja puunjalostukseen.Teollisuussektori on kaupungin talouden veturi ja kaupungin kehitysyhtiö panostaa yrittäjyyden vahvistamiseen Mikkelissä. Mikkeli sijaitsee valtateiden 4, 13 ja 15 varrella ja rautatie- sekä bussiyhteydet ovat hyvät. Mikkelin satama on Saimaan rannalla, joka on erityisen vilkas kesäkuukausina. 

Vapaat toimitilat

Liiketiloja on vuokrattavana kaupungin keskustassa. Mikkeli on vahvistanut erityisesti kauppakeskuksia ja pyrkinyt uudistamaan keskustan ilmettä. Vuosina 2008-2011 keskustaa uudistetiin ja rakennettiin muun muassa kaksi modernia kauppakeskusta, Akseli ja Stella. Mikkelin torin alue uudistui kokonaan ja torin alle rakennettiin pysäköintilaitos. Samalla kaupunki sai kävelykadun ja uden matkakeskuksen. Eniten vapaita liiketiloja on tällä hetkellä vanhemmissa toimitilakiinteistöissä keskustassa. 

Mikkelin vuokrattavat Tilat 

Mikkelissä on vahva yrittäjien verkosto ja alueella toimii yli 100 yrittäjää. Yrittäjiä tukee Mikkelin yrityspalvelut ja kehityskeskus Miksei Oy. Mikkelin Yrittäjät verkosto on myös aktiivinen. Yrittäjyys tuo alueelle myös toimitilojen kysyntää ja toimitilakiinteisöjen ylläpitäminen ja restaurointi on kaupungin yksi haasteista. Mikkelissä ei vielä laajaa valikoimaa josutavia toimistopalveluita kuten toimistohotellipalveluita, mutta nämä lisääntyneevät tulevaisuudessa. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin