arrow_upward

Mikkeli

Saimaan rannalla sijaitseva Mikkeli on noin 55 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Mikkeli on suosittua lomaseutua mutta myös yrityselämä on hyvä kaupungissa. Mikkelissä on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritykset ja toimitilat Mikkelissä

Mikkelin elinkeinoelämä perustuu graafisenteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja puunjalostukseen.Teollisuussektori on kaupungin talouden veturi ja kaupungin kehitysyhtiö panostaa yrittäjyyden vahvistamiseen Mikkelissä. Mikkeli sijaitsee valtateiden 4, 13 ja 15 varrella ja rautatie- sekä bussiyhteydet ovat hyvät. Mikkelin satama on Saimaan rannalla, joka on erityisen vilkas kesäkuukausina. 

Vapaat toimitilat

Liiketiloja on vuokrattavana kaupungin keskustassa. Mikkeli on vahvistanut erityisesti kauppakeskuksia ja pyrkinyt uudistamaan keskustan ilmettä. Vuosina 2008-2011 keskustaa uudistetiin ja rakennettiin muun muassa kaksi modernia kauppakeskusta, Akseli ja Stella. Mikkelin torin alue uudistui kokonaan ja torin alle rakennettiin pysäköintilaitos. Samalla kaupunki sai kävelykadun ja uden matkakeskuksen. Eniten vapaita liiketiloja on tällä hetkellä vanhemmissa toimitilakiinteistöissä keskustassa. 

Mikkelin vuokrattavat Tilat 

Mikkelissä on vahva yrittäjien verkosto ja alueella toimii yli 100 yrittäjää. Yrittäjiä tukee Mikkelin yrityspalvelut ja kehityskeskus Miksei Oy. Mikkelin Yrittäjät verkosto on myös aktiivinen. Yrittäjyys tuo alueelle myös toimitilojen kysyntää ja toimitilakiinteisöjen ylläpitäminen ja restaurointi on kaupungin yksi haasteista. Mikkelissä ei vielä laajaa valikoimaa josutavia toimistopalveluita kuten toimistohotellipalveluita, mutta nämä lisääntyneevät tulevaisuudessa. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä