arrow_upward

13 toimitilat: Kemi-Tornio

Kemi-Tornio on Pohjois-Suomen yksi yrityskeskittymistä, jonne yrityksiä houkuttelee muun muassa erinomaiset yhteydet Ruotsiin- Kemi-Torniossa yritykset ovat sekä Suomen että Ruotsin markkinoiden välittömässä läheisyydessä. Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitila Kemistä

Kemissä sijoitetaan erityisesti yhdyskuntatekniikkaan ja kaupungin kunnallistekniikkahankkeet ovat työllistäneet ja vilkastuttaneet Kemin yrityselämää. Palvelu- ja kaupanalan yrityksiä Kemi houkuttelee Pohjois-Suomen yirtysalue sekä Ruotsin läheisyys. Kemi-Tornio on kiven heiton päässä Ruotsin kauppa-alueesta, jonne yhteydet ovat hyvät. Kemin elinkeinopalvelut antavat tukea ja apua Kemiin sijoittuville yrityksille ja yrittäjyyttä kannustetaan. Kemin elinkeinorakenne on vahvasti teollisuuspainotteinen ja kaupungin tavoitteena on moniopuolistaa elinkeinorakennetta. Toimitilojen saatavuus on hyvä, joten yrityksillä on hyvät mahdollisuudet sijoittua Kemiin.


Vuokrattavat toimitilat Tornio

Tornion rajakaupunki tarjoaa erinomaiset sijoittumismahdollisuudet ja monipuolisen tarjonnan toimitila yrityksille. Kansainvälinen sijaitsee aivan Ruotsin ja Suomen rajalla ja elinkeinoelämä on pitkälle kaksikielistä. Rtuosin ja Suomen kauppa-alueet yhteenlaskettuna alueen veto- ja ostovoima on suuri. Haaprannan ostosalue tuo kaupunkiin myös matkailijoita muualta Pohjois-Suomesta. Tornion elinkeinoelämän perustan muodostaa paitsi Haaparannan Raja-hanke ja ostosalueet mutta myös muun muassa Outokummun tehtaat. Alueella onkin ollut perinteisesti vahva teollisuuskanta, joten alueella on erityisesti hyvä valikoima teollisuustiloja. Toimitilojen valikoima on kuitenkin hyvä ja yrityksillä on valittavana monia tiloja.

Vapaat toimitilat Kemi-Tornio

Kemissä on vapaita toimitiloja erityisesti keskustan alueella ja Sisä-Satamassa. Toimitiloja on tarjolla uusissa toimitilakiitneistöissä ja restaruoiduissa rakennuksissa. Perinteisten vuokratoimistojen lisäksi Kemin keskustasta voi vuokrata toimistohotellin. Torniossa on vuokrattavia tiloja keskustassa, jossa on erityisesti vapaita liiketiloja. Torniojoen eteläpuolella keskustan tuntumassa on vuokrattavaa liiketilaa kauppakeskuksissa. Haaprannan Raja-keskus on suosittu sijoittumispaikka, josta monet yritykset etsivät liiketiloja.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin