arrow_upward

Kemi-Tornio

Kemi-Tornio on Pohjois-Suomen yksi yrityskeskittymistä, jonne yrityksiä houkuttelee muun muassa erinomaiset yhteydet Ruotsiin- Kemi-Torniossa yritykset ovat sekä Suomen että Ruotsin markkinoiden välittömässä läheisyydessä. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitila Kemistä

Kemissä sijoitetaan erityisesti yhdyskuntatekniikkaan ja kaupungin kunnallistekniikkahankkeet ovat työllistäneet ja vilkastuttaneet Kemin yrityselämää. Palvelu- ja kaupanalan yrityksiä Kemi houkuttelee Pohjois-Suomen yirtysalue sekä Ruotsin läheisyys. Kemi-Tornio on kiven heiton päässä Ruotsin kauppa-alueesta, jonne yhteydet ovat hyvät. Kemin elinkeinopalvelut antavat tukea ja apua Kemiin sijoittuville yrityksille ja yrittäjyyttä kannustetaan. Kemin elinkeinorakenne on vahvasti teollisuuspainotteinen ja kaupungin tavoitteena on moniopuolistaa elinkeinorakennetta. Toimitilojen saatavuus on hyvä, joten yrityksillä on hyvät mahdollisuudet sijoittua Kemiin.


Vuokrattavat toimitilat Tornio

Tornion rajakaupunki tarjoaa erinomaiset sijoittumismahdollisuudet ja monipuolisen tarjonnan toimitila yrityksille. Kansainvälinen sijaitsee aivan Ruotsin ja Suomen rajalla ja elinkeinoelämä on pitkälle kaksikielistä. Rtuosin ja Suomen kauppa-alueet yhteenlaskettuna alueen veto- ja ostovoima on suuri. Haaprannan ostosalue tuo kaupunkiin myös matkailijoita muualta Pohjois-Suomesta. Tornion elinkeinoelämän perustan muodostaa paitsi Haaparannan Raja-hanke ja ostosalueet mutta myös muun muassa Outokummun tehtaat. Alueella onkin ollut perinteisesti vahva teollisuuskanta, joten alueella on erityisesti hyvä valikoima teollisuustiloja. Toimitilojen valikoima on kuitenkin hyvä ja yrityksillä on valittavana monia tiloja.

Vapaat toimitilat Kemi-Tornio

Kemissä on vapaita toimitiloja erityisesti keskustan alueella ja Sisä-Satamassa. Toimitiloja on tarjolla uusissa toimitilakiitneistöissä ja restaruoiduissa rakennuksissa. Perinteisten vuokratoimistojen lisäksi Kemin keskustasta voi vuokrata toimistohotellin. Torniossa on vuokrattavia tiloja keskustassa, jossa on erityisesti vapaita liiketiloja. Torniojoen eteläpuolella keskustan tuntumassa on vuokrattavaa liiketilaa kauppakeskuksissa. Haaprannan Raja-keskus on suosittu sijoittumispaikka, josta monet yritykset etsivät liiketiloja.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä