arrow_upward

9 toimitilat: Kauniainen

Kauniainen sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa ja Kauniainen onkin osa Helsingin pääkaupunkialuetta. Kauniainen on Espoon ympäroimä kaksikielinen kunta, jonka suurin työnantaja on kauniaisten Kunta. Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yrittäminen ja toimitilat Kauniainen

Kauniainen on Suomen pienimpiä kuntia, mutta se tarjoaa asukkailleen kattavat palvelut. Kunta ja palvelusektori ovatkin alueen isoimmat työllistäjät. Kauniainen on aivan Helsingin tuntumassa ja Espoon naapurikunta. Kauniaisista on erinomaiset lähiliikenneyhteydet muualle pääkupunkiseudulle. Junia kulkee useamman kerran tunnissa vuodenajasta riippumatta. Myös muut liikenneyhteydet ovat hyvät. Kauniainen on Turunväylän ja Kehä II varrella.

Liiketoimitilat Kauniainen

Kauniaisten keskusta luonnehtii kauppakeskus Grani, joka on keskustan merkittävin ostoskeskus. Kiinteistössä toimii yli 30 liikettä ja tärkeimmät peruspalvelut. Rakennuksessa on vuokrattavana liiketiloja. Kauniaisten keskustassa on aina ollut ostoskeskus, ja Grani on uusin kehitysahanke kun edellisen purettiin paikalta.Grania on myös laajennettu sem valmistumisen jälkeen vuonna 2001.

 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin