arrow_upward

Kauniainen

Kauniainen sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa ja Kauniainen onkin osa Helsingin pääkaupunkialuetta. Kauniainen on Espoon ympäroimä kaksikielinen kunta, jonka suurin työnantaja on kauniaisten Kunta. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yrittäminen ja toimitilat Kauniainen

Kauniainen on Suomen pienimpiä kuntia, mutta se tarjoaa asukkailleen kattavat palvelut. Kunta ja palvelusektori ovatkin alueen isoimmat työllistäjät. Kauniainen on aivan Helsingin tuntumassa ja Espoon naapurikunta. Kauniaisista on erinomaiset lähiliikenneyhteydet muualle pääkupunkiseudulle. Junia kulkee useamman kerran tunnissa vuodenajasta riippumatta. Myös muut liikenneyhteydet ovat hyvät. Kauniainen on Turunväylän ja Kehä II varrella.

Liiketoimitilat Kauniainen

Kauniaisten keskusta luonnehtii kauppakeskus Grani, joka on keskustan merkittävin ostoskeskus. Kiinteistössä toimii yli 30 liikettä ja tärkeimmät peruspalvelut. Rakennuksessa on vuokrattavana liiketiloja. Kauniaisten keskustassa on aina ollut ostoskeskus, ja Grani on uusin kehitysahanke kun edellisen purettiin paikalta.Grania on myös laajennettu sem valmistumisen jälkeen vuonna 2001.

 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä