arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Voimmeko auttaa?

Mikäli sinulla on kysyttää tai tarvitset apua alkuun pääsemissä, asiakaspalvelijamme auttavat mielellään.

Voit soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo: 09:30-16:00 tai lähettää sähköpostia ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Mo fi help1

Millaista toimitilaa etsit?

Voit rajata hakuasi sen mukaan etsitkö toimistohotellia, toimisto tai liiketilaa. Jos et valitse toimitilatyyppiä, haku näyttää kaikki yritystoimitilat hakemallasi alueella.

Mistä etsit toimitilaa?

Voit hakea toimitiloja alueen, kaupungin tai kadun mukaan. Hakukoneemme näyttää hakua lähimpänä olevat vuokrakohteet.

Mo fi help2

Mitä teen kun olen löytänyt mieleiseni toimitilan?

Kun olet löytänyt toimitilan, joka vastaa kriteereitäsi, pyydä vuokranantajan yhteystietoja täyttämällä lisätietojalomake sivun oikeassa reunassa. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi vuokranantajan yhteistiedot ja voit olla suoraan vuokranantajaan yhteydessä kysyäksesi lisätietoja ja sopiaksesi näytöstä.

Entä jos en löytänyt kriteerejäni vastaava kohdetta?

Voit aina asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulla automaattisesti uusista, kriteereitäsi vastaavista kohteista. Luo toimitilavahti täältä.

Mo fi help3

Kuinka rekisteröidyn vuokranantajaksi?

Vuokranantajaksi rekisteröityminen MatchOffice palveluun on nopeaa ja helppoa. Klikkaa etusivun oikeassa yläkulmasta linkkiä "ilmoittaudu vuokranantajaksi" ja täytä lomake.

Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?

Kun olet rekisteröitynyt vuokranantajaksi, voit ilmoittaa vuokrakohteita MatchOffice-sivuilla. Kirjaudu sisään omille sivuille ja voit ilmoittaa uusia vuokrakohteita tai muokata jo olemassa olevia. Omien sivujen kautta voit myös hallita kohteiden asiakastiedusteluja.

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo trustpilot.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo googlestreetview.svg
  • MatchOffice yhteistyölogo copyrighted.svg
Ella chatAsiakastuki
Voimmeko auttaa?close
arrow_backTakaisin
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.