Voimmeko auttaa?

Mikäli sinulla on kysyttää tai tarvitset apua alkuun pääsemissä, asiakaspalvelijamme auttavat mielellään.

Voit soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo: 09:30-16:00 tai lähettää sähköpostia ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Millaista toimitilaa etsit?

Voit rajata hakuasi sen mukaan etsitkö toimistohotellia, toimisto tai liiketilaa. Jos et valitse toimitilatyyppiä, haku näyttää kaikki yritystoimitilat hakemallasi alueella.

Mistä etsit toimitilaa?

Voit hakea toimitiloja alueen, kaupungin tai kadun mukaan. Hakukoneemme näyttää hakua lähimpänä olevat vuokrakohteet.

Mitä teen kun olen löytänyt mieleiseni toimitilan?

Kun olet löytänyt toimitilan, joka vastaa kriteereitäsi, pyydä vuokranantajan yhteystietoja täyttämällä lisätietojalomake sivun oikeassa reunassa. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi vuokranantajan yhteistiedot ja voit olla suoraan vuokranantajaan yhteydessä kysyäksesi lisätietoja ja sopiaksesi näytöstä.

Entä jos en löytänyt kriteerejäni vastaava kohdetta?

Voit aina asettaa toimitilavahdin, joka ilmoittaa sinulla automaattisesti uusista, kriteereitäsi vastaavista kohteista. Luo toimitilavahti täältä.

Kuinka rekisteröidyn vuokranantajaksi?

Vuokranantajaksi rekisteröityminen MatchOffice palveluun on nopeaa ja helppoa. Klikkaa etusivun oikeassa yläkulmasta linkkiä "ilmoittaudu vuokranantajaksi" ja täytä lomake.

Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?

Kun olet rekisteröitynyt vuokranantajaksi, voit ilmoittaa vuokrakohteita MatchOffice-sivuilla. Kirjaudu sisään omille sivuille ja voit ilmoittaa uusia vuokrakohteita tai muokata jo olemassa olevia. Omien sivujen kautta voit myös hallita kohteiden asiakastiedusteluja.

Jäsenyytemme
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo
  • MatchOffice yhteistyölogo