arrow_upward

Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomi on ollut perinteisesti puu- ja metalliteollisuuden aluetta, jonka vilkkain keskus on Oulun seutu. Nykyään erityisesti Oulu on tunnettu sekä IT-teknologiaosaamisesta että lääketutkimuksesta. Pohjois-Suomen valtteja ovat Ruotsin ja Venäjän markkinoiden läheisyys sekä edulliset hinnat pääkaupunkiseutuun...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Oulussa

Pohjois-Suomen parhaat toimitilat löytyvät Oulusta, joka on vilkkain yritys- ja kehittämiskeskus Pohjois-Suomessa. Oulunseudulla toimii useita suurteollisuusyrityksiä sekä pk-yrityksiä ja toimitiloja löytyy täten laidasta laitaan. Palvelualojen keskittymä on Oulu, jossa keskusta on pysynyt hyvin elinvoimaisena. Oulun perinteiset teollisuusalueet, kuten Toppila, elävät murroskautta teollisuuden siirtyessä asutuksen tieltä. Vanhoja tehdasrakennuksia on muutettu asunnoiksi ja liiketiloiksi. Pohjois-Suomen vilkkautta lisää tasainen turistiliikenne Venäjältä ja Norjasta. Pohjois-Suomi on erinomainen sijoittumispaikka yrityksille, jotka vaativat toimitiloilta tilaa ja erikoistumista.

Vuokrattavat toimitilat perinteisillä teollisuudenaloilla

Oulun on tunnettu IT-teknologian kaupunki, mutta perinteiset teollisuuden alat kuten puu- ja paperiteollisuus ovat isot työllistäjät yhä Oulun seudulla. Edelleen teolisuussektori on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Yksi suurimmista hienopaperin valmistajista maailmassa on Stora Enson paperitehdas Oulun nuottasaaressa. Nuottasaaresta on mahdollista vuokrata moneen tarkoitukseen toimitiloja, jotka voidaan muokata myös erikoistarkoituksiin kuten laboratorio käyttöön. Toiseksi suurin työllistäjä on palvelu- ja tietoliikennealat, siitä huolimatta, että informaatioalan kehitys on ollut negatiivista viimevuodet. Pohjois-Pohjanmaan yksi vilkkain teknologiatutkimuksen ja -kehityksen kehtoja on Linnainmaan alue Oulussa, jossa sijaitsee yli kaksi sataa yritystä ja muun muassa yliopiston kampus. Linnainmaalta on vapaana niin perinteisiä toimitiloja kuin toimistohotelleja, joista yritykset voivat vuokrata toimistoja.

Kehitys luo kasvua ja lisää toimitilarakentamista

Pohjois-Suomessa kasvua luovat rakennusalan ja palvelujen kysynnän kasvu. Alueella on nähty useita uudistushankkeita ja uusia rakennushankkeita. Tämä on piristänyt yrityselämää sekä toimitilakysyntää. Erilaiset ajatushautomot ja organisaatiot kuten BusinessOulu tai Yrityskylä piristävät ja tukevat alueen yritystoimintaa. Pohjois-Suomen alueella tuetaan monin eri tavoin aloittelevia yrityksiä.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä