arrow_upward

63 toimitilat: Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomi on ollut perinteisesti puu- ja metalliteollisuuden aluetta, jonka vilkkain keskus on Oulun seutu. Nykyään erityisesti Oulu on tunnettu sekä IT-teknologiaosaamisesta että lääketutkimuksesta. Pohjois-Suomen valtteja ovat Ruotsin ja Venäjän markkinoiden läheisyys sekä edulliset hinnat pääkaupunkiseutuun...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vapaat toimitilat Oulussa

Pohjois-Suomen parhaat toimitilat löytyvät Oulusta, joka on vilkkain yritys- ja kehittämiskeskus Pohjois-Suomessa. Oulunseudulla toimii useita suurteollisuusyrityksiä sekä pk-yrityksiä ja toimitiloja löytyy täten laidasta laitaan. Palvelualojen keskittymä on Oulu, jossa keskusta on pysynyt hyvin elinvoimaisena. Oulun perinteiset teollisuusalueet, kuten Toppila, elävät murroskautta teollisuuden siirtyessä asutuksen tieltä. Vanhoja tehdasrakennuksia on muutettu asunnoiksi ja liiketiloiksi. Pohjois-Suomen vilkkautta lisää tasainen turistiliikenne Venäjältä ja Norjasta. Pohjois-Suomi on erinomainen sijoittumispaikka yrityksille, jotka vaativat toimitiloilta tilaa ja erikoistumista.

Vuokrattavat toimitilat perinteisillä teollisuudenaloilla

Oulun on tunnettu IT-teknologian kaupunki, mutta perinteiset teollisuuden alat kuten puu- ja paperiteollisuus ovat isot työllistäjät yhä Oulun seudulla. Edelleen teolisuussektori on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Yksi suurimmista hienopaperin valmistajista maailmassa on Stora Enson paperitehdas Oulun nuottasaaressa. Nuottasaaresta on mahdollista vuokrata moneen tarkoitukseen toimitiloja, jotka voidaan muokata myös erikoistarkoituksiin kuten laboratorio käyttöön. Toiseksi suurin työllistäjä on palvelu- ja tietoliikennealat, siitä huolimatta, että informaatioalan kehitys on ollut negatiivista viimevuodet. Pohjois-Pohjanmaan yksi vilkkain teknologiatutkimuksen ja -kehityksen kehtoja on Linnainmaan alue Oulussa, jossa sijaitsee yli kaksi sataa yritystä ja muun muassa yliopiston kampus. Linnainmaalta on vapaana niin perinteisiä toimitiloja kuin toimistohotelleja, joista yritykset voivat vuokrata toimistoja.

Kehitys luo kasvua ja lisää toimitilarakentamista

Pohjois-Suomessa kasvua luovat rakennusalan ja palvelujen kysynnän kasvu. Alueella on nähty useita uudistushankkeita ja uusia rakennushankkeita. Tämä on piristänyt yrityselämää sekä toimitilakysyntää. Erilaiset ajatushautomot ja organisaatiot kuten BusinessOulu tai Yrityskylä piristävät ja tukevat alueen yritystoimintaa. Pohjois-Suomen alueella tuetaan monin eri tavoin aloittelevia yrityksiä.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin