arrow_upward

Pohjois-Savo

Pohjois-Savo on Suomen kuudenneksi suurin maakunta, jonka yrityskeskus on Kuopio. Lisäksi Varkaus ja Iisalmi ovat yrityskaupunkeja Pohjois-Savossa. Pohjois-Savo on tunnettu Kallaveden järvialueesta ja Kuopion tornista. Alue on perinteistä teollisuuden aluetta ja 2000-luvulla Pohjois-Savon teollisuus on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Sijoitu Savoon ja vuokraa toimitilat

Pohjois-Savon elinkeinoelämä on monipuolista ja sen ehdoton keskus on Kuopio. Kuopiossa on vilkas yrityselämä ja yirttäjyys kukoistaa. Suurin osa yrityksistä tekee myïs ulkomaan kauppaan. Alueella toimii teollisuudenalan yrityksiä, vähittäiskauppa on vilkasta ja palvelusektori on vahva. Lisäksi korkeakoulut tuovat alueella osaavaa työvoimaa ja tutkimus- ja kehitystoimintaa. Kysyntä on luonut alueella myös monipuolisen toimitilavalikoiman. Alueella on vuokrattavana tuotantotiloja, toimistotiloja yhdistettynä varastojatiloihin. Kuopiossa on lisäksi tarjolla moderneja toimitilapalveluita, kuten toimistohotelleja ja muita joustavia toimitistoratkaisuja, jotka sopivat erityisesti pk-yrityksille ja aloitteleville start up -yrityksille.

Toimitilojen hinnat

Yrityksia houkuttelee Pohjois-Savoon edulliset tontti- ja toimitilahinnat. Kuopion keskustassa toimistojen hinnat ovat hieman korkemamat, mutta pääsääntöisesti Pohjois-Savossa on hyvin edulliset toimitilat. Paitsi edulliset hinnat myös monipuolinen elinkeinoelämä ja aluee vetää teollisuuden-, kaupan- ja tuonninalanyrityksiä. Pohjois-Savon ELY-keskus tukee yrittäjiä sijoittumaan alueelle. Keskus tukee yrityksiä perustamis-, kasvu-, ja kehittymisprosesseissa. Alueella toimii myös Business Kuopio verkosto, joka tarjoaa sijoittumispalveluita. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä