arrow_upward

0 toimitilat: Pohjois-Savo

Pohjois-Savo on Suomen kuudenneksi suurin maakunta, jonka yrityskeskus on Kuopio. Lisäksi Varkaus ja Iisalmi ovat yrityskaupunkeja Pohjois-Savossa. Pohjois-Savo on tunnettu Kallaveden järvialueesta ja Kuopion tornista. Alue on perinteistä teollisuuden aluetta ja 2000-luvulla Pohjois-Savon teollisuus on...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Sijoitu Savoon ja vuokraa toimitilat

Pohjois-Savon elinkeinoelämä on monipuolista ja sen ehdoton keskus on Kuopio. Kuopiossa on vilkas yrityselämä ja yirttäjyys kukoistaa. Suurin osa yrityksistä tekee myïs ulkomaan kauppaan. Alueella toimii teollisuudenalan yrityksiä, vähittäiskauppa on vilkasta ja palvelusektori on vahva. Lisäksi korkeakoulut tuovat alueella osaavaa työvoimaa ja tutkimus- ja kehitystoimintaa. Kysyntä on luonut alueella myös monipuolisen toimitilavalikoiman. Alueella on vuokrattavana tuotantotiloja, toimistotiloja yhdistettynä varastojatiloihin. Kuopiossa on lisäksi tarjolla moderneja toimitilapalveluita, kuten toimistohotelleja ja muita joustavia toimitistoratkaisuja, jotka sopivat erityisesti pk-yrityksille ja aloitteleville start up -yrityksille.

Toimitilojen hinnat

Yrityksia houkuttelee Pohjois-Savoon edulliset tontti- ja toimitilahinnat. Kuopion keskustassa toimistojen hinnat ovat hieman korkemamat, mutta pääsääntöisesti Pohjois-Savossa on hyvin edulliset toimitilat. Paitsi edulliset hinnat myös monipuolinen elinkeinoelämä ja aluee vetää teollisuuden-, kaupan- ja tuonninalanyrityksiä. Pohjois-Savon ELY-keskus tukee yrittäjiä sijoittumaan alueelle. Keskus tukee yrityksiä perustamis-, kasvu-, ja kehittymisprosesseissa. Alueella toimii myös Business Kuopio verkosto, joka tarjoaa sijoittumispalveluita. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin