arrow_upward

Pietarsaari

Pietarsaari on länsirannikolla sijaitseva suurimmaksi osaksi ruotsinkielinen kaupunki, joka on tunnettu muun muasta satamastaan ja puukaupunginosastaan. Pohjanmaalla sijaitseva Pietarsaari on historiallinen kaupunki, joka on perinteisesti ollut laivanrakennus- ja merenkulkukaupunki. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Pietarsaaressa 

Pietarsaari on teollisuuskaupunki, jossa suurimmat työllistäjät ovat Snellman Lihajalostus Oy ja UPM-Kymmenen. Kaupungin historia puunjalostuskaupunkina siis näkyy edelleen UPM-Kymmenen historiassa. Lisäksi Pietarsaaressa toimii edeleen veneveistämöitä ja laivanrakennusyrityksiä. Teollisuusperinne on muokannut Loviisan toimitilavalikoimaa ja alueella onkin erityisesti hyviä tiloja teollisuusyrityksille. Pietarsaaressa on isoja halleja ja tuotantotiloja, jotka sopivat paitsi pienemille tuotantoyrityksille tai suuremille teollisuudenalan yrityksille. 

Vuokrattavat toimitilat yrityksille

Pietarsaaressa on vapaana liiketiloja. Keskustan alue on pieni, mutta vuokrattavia liiketiloja on pienimmistä butiikeista suurempiin yli 100 neliömetrien tiloihin. Monet yritykset etsivät varastotiloje erityisesti sataman lähettyviltä. Pietarsaaren satama on vilkas tavarakuljetusatama, jonka tärkeimmät tuotteet ovat selluloosa, sahatavara ja paperi. Lisäksi sataman läpi kulkee öljy ja kemikaali tuontitavaroita. 

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä