arrow_upward

Pietarsaari on länsirannikolla sijaitseva suurimmaksi osaksi ruotsinkielinen kaupunki, joka on tunnettu muun muasta satamastaan ja puukaupunginosastaan. Pohjanmaalla sijaitseva Pietarsaari on historiallinen kaupunki, joka on perinteisesti ollut laivanrakennus- ja merenkulkukaupunki. Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Pietarsaaressa 

Pietarsaari on teollisuuskaupunki, jossa suurimmat työllistäjät ovat Snellman Lihajalostus Oy ja UPM-Kymmenen. Kaupungin historia puunjalostuskaupunkina siis näkyy edelleen UPM-Kymmenen historiassa. Lisäksi Pietarsaaressa toimii edeleen veneveistämöitä ja laivanrakennusyrityksiä. Teollisuusperinne on muokannut Loviisan toimitilavalikoimaa ja alueella onkin erityisesti hyviä tiloja teollisuusyrityksille. Pietarsaaressa on isoja halleja ja tuotantotiloja, jotka sopivat paitsi pienemille tuotantoyrityksille tai suuremille teollisuudenalan yrityksille. 

Vuokrattavat toimitilat yrityksille

Pietarsaaressa on vapaana liiketiloja. Keskustan alue on pieni, mutta vuokrattavia liiketiloja on pienimmistä butiikeista suurempiin yli 100 neliömetrien tiloihin. Monet yritykset etsivät varastotiloje erityisesti sataman lähettyviltä. Pietarsaaren satama on vilkas tavarakuljetusatama, jonka tärkeimmät tuotteet ovat selluloosa, sahatavara ja paperi. Lisäksi sataman läpi kulkee öljy ja kemikaali tuontitavaroita. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin