arrow_upward

0 toimitilat: Nurmijärvi

Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Nurmijärvi on laajalle levittäytynyt kaupunki Espoon ja Vantaan naapurissa. Nurmijärvi on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudusta ja Helsinkiin matkaa Nurmijärveltä noin puolessa tunnissa. Nurmijärvellä on 11 yritysaluetta, joita kehitetään jatkuvasti. Kehä III sisään...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritysalueet Nurmijärvi

Nurmijärvi on varsin aktiivinen yrittäjäkunta, jossa on sen kokoon nähden monta yritysaluetta. Kunnassa on 11 eri yrityskeskittymää kunte Alhonnitty, Karhunkorpi, Kuusimäki,Järvihaka ja Pietarinmäki. Alueilla on paljon tuotanto- ja teollisuustontteja sekä toimitiloja. Monet pääkaupunkiseudun teollisuudenalan yrityksistä onkin sijoittunut Nurmijärvelle. Kaupunki ylläpitää tonttitarjontaa ja antaa myös sijoittumispalveluita yrityksille. 

Toimitilojen vuokraus

Nurmijärvi tarjoaa edullisia toimitiloja verrattuna muuhun pääkaupuniseutuun. ERityisesti tuotanto- ja teollisuussektorin yritykset ovat sijoittuneet Nurmijärvelle, joka on erinmoaisesti sijoittunut ja joka tarjoaa jostavia tiloja moneen eri tarkoituseen. Kaupunki tarjoaa uusille ja alueella toimiville yrityksille sijoittuspalveluja yritystenpalvelupisteessä Vinkissä. Nurmijärvenkunta yllä pitää ja vuokraa myös tontteja ja toimitiloja. Nurmijärvellä on eniten teollisuus- ja toimistotiloja. Sen sijaan toimistohotelli ja liiketila valikoima on suppeampi. 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin