arrow_upward

Nurmijärvi

Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Nurmijärvi on laajalle levittäytynyt kaupunki Espoon ja Vantaan naapurissa. Nurmijärvi on erinomaisten liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudusta ja Helsinkiin matkaa Nurmijärveltä noin puolessa tunnissa. Nurmijärvellä on 11 yritysaluetta, joita kehitetään jatkuvasti. Kehä III sisään...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritysalueet Nurmijärvi

Nurmijärvi on varsin aktiivinen yrittäjäkunta, jossa on sen kokoon nähden monta yritysaluetta. Kunnassa on 11 eri yrityskeskittymää kunte Alhonnitty, Karhunkorpi, Kuusimäki,Järvihaka ja Pietarinmäki. Alueilla on paljon tuotanto- ja teollisuustontteja sekä toimitiloja. Monet pääkaupunkiseudun teollisuudenalan yrityksistä onkin sijoittunut Nurmijärvelle. Kaupunki ylläpitää tonttitarjontaa ja antaa myös sijoittumispalveluita yrityksille. 

Toimitilojen vuokraus

Nurmijärvi tarjoaa edullisia toimitiloja verrattuna muuhun pääkaupuniseutuun. ERityisesti tuotanto- ja teollisuussektorin yritykset ovat sijoittuneet Nurmijärvelle, joka on erinmoaisesti sijoittunut ja joka tarjoaa jostavia tiloja moneen eri tarkoituseen. Kaupunki tarjoaa uusille ja alueella toimiville yrityksille sijoittuspalveluja yritystenpalvelupisteessä Vinkissä. Nurmijärvenkunta yllä pitää ja vuokraa myös tontteja ja toimitiloja. Nurmijärvellä on eniten teollisuus- ja toimistotiloja. Sen sijaan toimistohotelli ja liiketila valikoima on suppeampi. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä