arrow_upward

0 toimitilat: Loviisa

Loviisa on kaupunki Kotkan ja Helsingin puolessa välissä rannikolla. Helsingistä 90 km päässä sijaitseva Loviisa on helposti saavutettavissa valtatien E18 varrella. Rantakaupunkina tunnettu Loviisa on historiallinen ja turismi on yksi tärkeistä elinkeinoista. Lisäksi kaupungin teollisuus...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritystilat Loviisassa

Loviisan villkain satama Valkon satama sijaitsee kaupungin eteläpuolella. Satamassa kulkee erityisesti puutavaraliikennettä. Loviisan ydinvoimalaitos on Suomen ensimmäinen ja se sijaitsee kaupungista 15 kilometriä etelään Hästholmenissa. Yritykset vuokraavat toimitilat Loviisasta, koska kaupunki tarjoaa edullisia ja moderneja toimitilapalveluita ja liikenneyhteydet ovat hyvät kaikkialle. Loviisan satama yhdistää yritykset maailmaan ja Venäjänkin markkinat ovat lähellä. Pietariin on Loviisasta matkaa alle 300 km. 

Vuokraa toimitilat

Loviisa tarjoaa erinomaisn sijoittusympäristön yrityksille ja kaupunki on houkutellut erityisesti teollisuudenalan yrityksiä. Kaupungin valtteja ovat nopeat ja joustaat liikenneyhteydet, vahvat yritysverkostot ja edulliset toimitilat. Dynaaminen satama, erinomaiset rautatieyhteydet ja valtatiet yhdistävät Loviisan pääkaupunkiseutuun. Loviisassa yhdistyvät pienen kaupungin tuomat edut kuten joustavuus ja paikallisuus yhdistettynä Helsingin metropolialueen vetovoimaan, joka on vain alle 100 kilometrin päässä Loviisasta. Monipuolinen infra ja korkealuokkaiset yritystontit nostavat alueen kiinnostavuutta yritysten keskuudessa niin ikään. 

Toimitilapalvelut Loviisa

Loviisan kaupunki panostaa yrityspalveluihin ja kaupungissa on monia projekteja ja hankkeita, jotka vahvistavat yritysverkostoa ja tuovat yrityksiä yhteen. Metalli Talli -projketi vahvistaa yritysten yhteistyötä ja yrityskoulutus parantaa yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Loviisassa on myös Smart City Hub -kehittämishanke, joka pyrkii nostamaan vihreän teknologian ja talouden mahdollisuuksia. 

 

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin