arrow_upward

Loviisa

Loviisa on kaupunki Kotkan ja Helsingin puolessa välissä rannikolla. Helsingistä 90 km päässä sijaitseva Loviisa on helposti saavutettavissa valtatien E18 varrella. Rantakaupunkina tunnettu Loviisa on historiallinen ja turismi on yksi tärkeistä elinkeinoista. Lisäksi kaupungin teollisuus...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yritystilat Loviisassa

Loviisan villkain satama Valkon satama sijaitsee kaupungin eteläpuolella. Satamassa kulkee erityisesti puutavaraliikennettä. Loviisan ydinvoimalaitos on Suomen ensimmäinen ja se sijaitsee kaupungista 15 kilometriä etelään Hästholmenissa. Yritykset vuokraavat toimitilat Loviisasta, koska kaupunki tarjoaa edullisia ja moderneja toimitilapalveluita ja liikenneyhteydet ovat hyvät kaikkialle. Loviisan satama yhdistää yritykset maailmaan ja Venäjänkin markkinat ovat lähellä. Pietariin on Loviisasta matkaa alle 300 km. 

Vuokraa toimitilat

Loviisa tarjoaa erinomaisn sijoittusympäristön yrityksille ja kaupunki on houkutellut erityisesti teollisuudenalan yrityksiä. Kaupungin valtteja ovat nopeat ja joustaat liikenneyhteydet, vahvat yritysverkostot ja edulliset toimitilat. Dynaaminen satama, erinomaiset rautatieyhteydet ja valtatiet yhdistävät Loviisan pääkaupunkiseutuun. Loviisassa yhdistyvät pienen kaupungin tuomat edut kuten joustavuus ja paikallisuus yhdistettynä Helsingin metropolialueen vetovoimaan, joka on vain alle 100 kilometrin päässä Loviisasta. Monipuolinen infra ja korkealuokkaiset yritystontit nostavat alueen kiinnostavuutta yritysten keskuudessa niin ikään. 

Toimitilapalvelut Loviisa

Loviisan kaupunki panostaa yrityspalveluihin ja kaupungissa on monia projekteja ja hankkeita, jotka vahvistavat yritysverkostoa ja tuovat yrityksiä yhteen. Metalli Talli -projketi vahvistaa yritysten yhteistyötä ja yrityskoulutus parantaa yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Loviisassa on myös Smart City Hub -kehittämishanke, joka pyrkii nostamaan vihreän teknologian ja talouden mahdollisuuksia. 

 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä