arrow_upward

1 toimitila: Loimaa

Loimaa on pieni mutta elinvoimainen maaseutukunta Tampereen ja Turun välissä Varsinais-Suomessa. Loimaa on vahvasti maatalousvetoinen kaupunki, mutta Turun ja Tampereen läheisyys ja hyvät liikenneyhteydet näihin naapurikaupunkeihin tuo Loimaalle myös muuta yrittäjyyttä sekä tarjoaa loimaalaisille työpaikkoja....Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yrittäjyys ja toimitilat Loimaalla

Loimaa on äänestetty yrittäjyysilmapiiriltään seudun parhaaksi. Yrittäjien välinen yhteistyö on tiivistä ja hedelmällistä. Yritystoiminta on pääosin pk-yrityksiä mutta vilkasta. Loimaa on selkeästi maatalousvetoinen kunta, mutta myös teollisella toiminnalla on pitkä historia alueella. Kaupungissa on muun muassa koneenrakennusta ja pakkausautomaatio- ja hitsausrityksiä. Loimaalla toimii moninainen joukko yrityksiä, joista suurimpia ovat esimerkiksi Domus Yhtiöt, Loimaan Kivi Oy, Laatuauto Oy, ManPower Contact Center Oy ja Sallilla Energia. 

Vuokrattavat liiketoimitilat

Loimaa tunnetaan seudun kaupallisena keskuksena, jonka keskusta on varsin vilkas. Pieni mutta eläväinen kunta tarjoaa monia palveluita, kauppoja ja kulttuurielämä on myös värikästä. Keskustan ulkopuolella on paljon auto- ja maatalouskonekauppoja. Myös rakennustarvikekauppoja on kaupungissa paljon. Loimaa kehittää myös kaavoitusta ja infrastukruuria vastaamaan paremmin kaupanalan tarpeisiin. Kaupunki muun muassa rakentaa lisää toimitila- ja liiketilakiinteistöjä keskustaan. 

star
star
star
star
star
4.5 ääntä 5 / 2 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin