arrow_upward

Loimaa

Loimaa on pieni mutta elinvoimainen maaseutukunta Tampereen ja Turun välissä Varsinais-Suomessa. Loimaa on vahvasti maatalousvetoinen kaupunki, mutta Turun ja Tampereen läheisyys ja hyvät liikenneyhteydet näihin naapurikaupunkeihin tuo Loimaalle myös muuta yrittäjyyttä sekä tarjoaa loimaalaisille työpaikkoja....Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Yrittäjyys ja toimitilat Loimaalla

Loimaa on äänestetty yrittäjyysilmapiiriltään seudun parhaaksi. Yrittäjien välinen yhteistyö on tiivistä ja hedelmällistä. Yritystoiminta on pääosin pk-yrityksiä mutta vilkasta. Loimaa on selkeästi maatalousvetoinen kunta, mutta myös teollisella toiminnalla on pitkä historia alueella. Kaupungissa on muun muassa koneenrakennusta ja pakkausautomaatio- ja hitsausrityksiä. Loimaalla toimii moninainen joukko yrityksiä, joista suurimpia ovat esimerkiksi Domus Yhtiöt, Loimaan Kivi Oy, Laatuauto Oy, ManPower Contact Center Oy ja Sallilla Energia. 

Vuokrattavat liiketoimitilat

Loimaa tunnetaan seudun kaupallisena keskuksena, jonka keskusta on varsin vilkas. Pieni mutta eläväinen kunta tarjoaa monia palveluita, kauppoja ja kulttuurielämä on myös värikästä. Keskustan ulkopuolella on paljon auto- ja maatalouskonekauppoja. Myös rakennustarvikekauppoja on kaupungissa paljon. Loimaa kehittää myös kaavoitusta ja infrastukruuria vastaamaan paremmin kaupanalan tarpeisiin. Kaupunki muun muassa rakentaa lisää toimitila- ja liiketilakiinteistöjä keskustaan. 

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä