arrow_upward

Lempäälä

Lempäälä on Pirkanmaala sijaitseva kaupunkikeskus, jonka tärkeimmät elinkeinot ovat tukku- ja vähittäiskauppa, teollisuus sekä palvelu-ja sosiaalisektori. Lempäällä kuuluu Tampereen suuralueeseen ja sen vetovoima perustuu osittain Pirkanmaan vilkkaaseen yrityselämään. Lempäälän yhdistää ympäryskuntiin rautatie sekä valtatoet 3...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Toimitilat Lempäälässä

Lempäälässä on erilaisia toimitiloja vuokrattavana. Perinteisiä toimistokiinteistöjä on vuokrattavana esimerkiksi Marjamëssä. Lempäälässä on myös uusi toimitilapalvelukeskus Real Park, joka tarjoaa monenlaisia tiloja yrityksille. Tuotanto- ja varastotiloja on hyvin tarjolla. Varastotilat muokkautuvat ja muuntuvat moneen erilaisiin tarkoituskiin. Lempäälästä löydät tilat teollisuustuotantoon tai pienvarastoja.

Toimitilojen hinnat Pirkkalassa

Pirkkala on vetovoimainen yrityskeskittymä Keski-Suomessa ja toimitilojen tarjonta on hyvä. Toisaalta myös kysyntä on korkea ja hinnat ovat vain hieman pääkaupunkiseutua edullisemmat. Pirkanmaa on suosittu sijoittumispaikka erityisesti yrityksille, jotka toimivat ympäri Suomen. Tampere on Suomen liikenteen risteyskohta, josta on kätevät liikenneyhteydet kaikkialle Suomeen. Pirkanmaalla hinnat ovat korkeimmat Tampereella keskustassa ja Hervannassa. Lempäälässä hinnat ovat hieman alhaisemmat, mutta varsin kilpailukykyiset. Lempäälästä on Tampereen keskustaan 20 minuutin matka, joten monet yritykset sijoittuvat Lempäälään.

Etsi toimitilat

Toimitilojen valikoima on kasvanut viime vuosina kun alalle on tullut erilaisia vaihtoehtoisia toimitiloja kuten toimistohotelli ja coworking-tiloja. Yhä harvemmat yritykset etsivät perinteistä toimitilaa, joka sisältää kaiken vaan ulkoistavat monia palveluita kuten kokous- tai IT-palvelut. Joustavuutta arvostetaan eikä ylimääräisistä neliöistä haluta maksaa. Yritykset pyrkivät optimoimaan sijoittumiskustannukset ja haluavat maksaa vain käytöstä. Toimistohotellit ja coworking-tilat tarjoavat erilaisia tiloja, joista yritys maksaa vain käytönmukaan. Nämä ovat erityisen suosittuja pienempien yritysten keskuudessa, mutta myös isommat yritykset ovat alkaneet vuokrata tilojat toimistohotelleista.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä