arrow_upward

3 toimitilat: Lempäälä

Lempäälä on Pirkanmaala sijaitseva kaupunkikeskus, jonka tärkeimmät elinkeinot ovat tukku- ja vähittäiskauppa, teollisuus sekä palvelu-ja sosiaalisektori. Lempäällä kuuluu Tampereen suuralueeseen ja sen vetovoima perustuu osittain Pirkanmaan vilkkaaseen yrityselämään. Lempäälän yhdistää ympäryskuntiin rautatie sekä valtatoet 3...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Toimitilat Lempäälässä

Lempäälässä on erilaisia toimitiloja vuokrattavana. Perinteisiä toimistokiinteistöjä on vuokrattavana esimerkiksi Marjamëssä. Lempäälässä on myös uusi toimitilapalvelukeskus Real Park, joka tarjoaa monenlaisia tiloja yrityksille. Tuotanto- ja varastotiloja on hyvin tarjolla. Varastotilat muokkautuvat ja muuntuvat moneen erilaisiin tarkoituskiin. Lempäälästä löydät tilat teollisuustuotantoon tai pienvarastoja.

Toimitilojen hinnat Pirkkalassa

Pirkkala on vetovoimainen yrityskeskittymä Keski-Suomessa ja toimitilojen tarjonta on hyvä. Toisaalta myös kysyntä on korkea ja hinnat ovat vain hieman pääkaupunkiseutua edullisemmat. Pirkanmaa on suosittu sijoittumispaikka erityisesti yrityksille, jotka toimivat ympäri Suomen. Tampere on Suomen liikenteen risteyskohta, josta on kätevät liikenneyhteydet kaikkialle Suomeen. Pirkanmaalla hinnat ovat korkeimmat Tampereella keskustassa ja Hervannassa. Lempäälässä hinnat ovat hieman alhaisemmat, mutta varsin kilpailukykyiset. Lempäälästä on Tampereen keskustaan 20 minuutin matka, joten monet yritykset sijoittuvat Lempäälään.

Etsi toimitilat

Toimitilojen valikoima on kasvanut viime vuosina kun alalle on tullut erilaisia vaihtoehtoisia toimitiloja kuten toimistohotelli ja coworking-tiloja. Yhä harvemmat yritykset etsivät perinteistä toimitilaa, joka sisältää kaiken vaan ulkoistavat monia palveluita kuten kokous- tai IT-palvelut. Joustavuutta arvostetaan eikä ylimääräisistä neliöistä haluta maksaa. Yritykset pyrkivät optimoimaan sijoittumiskustannukset ja haluavat maksaa vain käytöstä. Toimistohotellit ja coworking-tilat tarjoavat erilaisia tiloja, joista yritys maksaa vain käytönmukaan. Nämä ovat erityisen suosittuja pienempien yritysten keskuudessa, mutta myös isommat yritykset ovat alkaneet vuokrata tilojat toimistohotelleista.

star
star
star
star
star
4.7 ääntä 5 / 3 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin