arrow_upward

Kokkola

Kokkola on Keski-Pohjanmaan yrityskeskus, joka sijaitsee Oulun ja Vaasan välissä. Kaupugissa on varsin vilkas yrityselämä ja alueella toimii monia teollisuudenalan yrityksiä. Erityisesti Kokkolaan on keskittynyt kemianteollisuutta. Kokkola on hyvä sijoittumisvaihtoehto yrityksille, jotka toimivat teollisuuden alalla...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Vuokrattavat toimitilat Kokkolassa

Kokkolassa on tarjolla erilaisia vuokrattavia toimitiloja. Kaupungilla on tarjota tiloja monen eri alojen yrityksille. Kokkolan vanhassa kaupungissa, keskustassa on tarjolla liiketiloja ja toimistoja. Keskustan ulkopuolelta löytyy alueita teollisuuden yrityksille. Keskustassa on liiketiloja ja toimistoja sekä uudiskiinteistöissä että vanhemmissa liiketilarakennuksissa. Esimerkiksi Chydenia on Kokkolan suurin ja uusin kauppakeskus, joka sijaitsee aivan rautatieaseman läheisyydessä lähellä kaikkia palveluita.

Teollisuustoimitilat ja yritykset Kokkolan alueella

Teollisuustontteja ja tuotantotiloja löytyy Kokkolasta muun muassa Torpparinmäeltä ja Heinolankaaresta. Niin ikään Indolan teollisuusalue on tunnettu alue, josta löytyy useampia toimitiloja. Kokkolassa on erityisesti kemianteollisuuta ja monet kemianalan yritykset ovatkin sijoittuneet Kokkolaan. Alueella sijaitseva Industrial Park on Suomen ja koko Pohjois-Euroopan merkittävin kemian keskittymä, josta löytyy usea kemian- ja metallialan yritys. Erityisest alueella on hyvät sijoittumismahdollisuudet raskaalle kemianteollisuudelle. Yrityskeskittymä tarjoaa monia etuja Industrial Parkin yrityksille kuten erinomaiset hyödyke- ja kuljetusverkostot. Lisäksi alueella on satama, joka sopii hyvin suuriinkiin kuljetuksiin.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
Näytä