arrow_upward

5 toimitilat: Kokkola

Kokkola on Keski-Pohjanmaan yrityskeskus, joka sijaitsee Oulun ja Vaasan välissä. Kaupugissa on varsin vilkas yrityselämä ja alueella toimii monia teollisuudenalan yrityksiä. Erityisesti Kokkolaan on keskittynyt kemianteollisuutta. Kokkola on hyvä sijoittumisvaihtoehto yrityksille, jotka toimivat teollisuuden alalla...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokrattavat toimitilat Kokkolassa

Kokkolassa on tarjolla erilaisia vuokrattavia toimitiloja. Kaupungilla on tarjota tiloja monen eri alojen yrityksille. Kokkolan vanhassa kaupungissa, keskustassa on tarjolla liiketiloja ja toimistoja. Keskustan ulkopuolelta löytyy alueita teollisuuden yrityksille. Keskustassa on liiketiloja ja toimistoja sekä uudiskiinteistöissä että vanhemmissa liiketilarakennuksissa. Esimerkiksi Chydenia on Kokkolan suurin ja uusin kauppakeskus, joka sijaitsee aivan rautatieaseman läheisyydessä lähellä kaikkia palveluita.

Teollisuustoimitilat ja yritykset Kokkolan alueella

Teollisuustontteja ja tuotantotiloja löytyy Kokkolasta muun muassa Torpparinmäeltä ja Heinolankaaresta. Niin ikään Indolan teollisuusalue on tunnettu alue, josta löytyy useampia toimitiloja. Kokkolassa on erityisesti kemianteollisuuta ja monet kemianalan yritykset ovatkin sijoittuneet Kokkolaan. Alueella sijaitseva Industrial Park on Suomen ja koko Pohjois-Euroopan merkittävin kemian keskittymä, josta löytyy usea kemian- ja metallialan yritys. Erityisest alueella on hyvät sijoittumismahdollisuudet raskaalle kemianteollisuudelle. Yrityskeskittymä tarjoaa monia etuja Industrial Parkin yrityksille kuten erinomaiset hyödyke- ja kuljetusverkostot. Lisäksi alueella on satama, joka sopii hyvin suuriinkiin kuljetuksiin.

star
star
star
star
star
4.3 ääntä 5 / 4 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin