arrow_upward

Imatra

Etelä-Karjalan kaupunkikeskus Imatra tarjoaa erinomaiset sijoittumispaikan yrityksille, jotka toimivat alueella. Noin 30 000 asukkaan kaupunki, joka on kasvanut Imatrankosken ympärille. Imatran seudulla on tyypillisesti ollut tehdasteollisuutta ja teollisuus on edelleen yksi keskeisimmistä elinkeinoista. Imatralla toimii...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitila

Imatra tarjoaa yrityksille hyvän valikoiman vuokrattavia toimitiloja. Imatra houkuttelee ainutlaatuisella sijainnilla Suomen Itärajalla lähellä Venäjän markkinoita. Imatra on yksi merkittävimmistä metsäteollisuuden keskittymistä. Lisäksi Imatra on yksi Suomen nopeiten kasvavista matkailukeskittymistä. Erityisesti Imatran luonto tuo matkailijoita seudulle. Teollisuusyritykset ja matkailupalvelut ovat lisänneet toimtiilakysyntää alueella ja Imatralle. Monet vuokra toimtiilat sijaitsevat keskustassa, Vuoksenjoen varrella. Keskustassa on vapaana vuokrattavia liiketiloja ja Vuoksen sataman tuntumassa on valikoima toimistotiloja.

Joustava toimisto

Imatran Vuoksenniskassa on vuokrattavana toimistotiloja, jotka ovat hyvälla sijainnilla Vuoksen sataman tuntumassa. Kun etsii joustavia toimitilaratkaisuja Imatralta, kannattaa katsoa myös Lappeenrannan toimitilavalikoima. Lappeenranta ja Imatra ovat naapuruskuntia ja esimerkiksi Lappeenrannan kaupunki ja Imatran Kehitysyhtiö Oy ovat yhdistäneet toimitilapalvelut. Samasta palvelusta voi etisä vuokrattavia toimistoja sekä Imatralta että Lappeenrannasta.

Toimisto hinnat

Imatra houkuttelee yrityksiä erityisesti edullisilla toimistohinnoila. Toimisto hinnat ovat varsin matalat verrattuna pääkaupunkiseutuun tai vaikka Lappeenrannan toimitilatarjontaan. Erityseist teollisuudenalan toimijoita on sijoittunut alueelle, joka tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja valikoiman paitsi toimistoja mutta myös tuotanto- ja teollisuustiloja.

Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä