arrow_upward

6 toimitilat: Imatra

Etelä-Karjalan kaupunkikeskus Imatra tarjoaa erinomaiset sijoittumispaikan yrityksille, jotka toimivat alueella. Noin 30 000 asukkaan kaupunki, joka on kasvanut Imatrankosken ympärille. Imatran seudulla on tyypillisesti ollut tehdasteollisuutta ja teollisuus on edelleen yksi keskeisimmistä elinkeinoista. Imatralla toimii...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Vuokraa toimitila

Imatra tarjoaa yrityksille hyvän valikoiman vuokrattavia toimitiloja. Imatra houkuttelee ainutlaatuisella sijainnilla Suomen Itärajalla lähellä Venäjän markkinoita. Imatra on yksi merkittävimmistä metsäteollisuuden keskittymistä. Lisäksi Imatra on yksi Suomen nopeiten kasvavista matkailukeskittymistä. Erityisesti Imatran luonto tuo matkailijoita seudulle. Teollisuusyritykset ja matkailupalvelut ovat lisänneet toimtiilakysyntää alueella ja Imatralle. Monet vuokra toimtiilat sijaitsevat keskustassa, Vuoksenjoen varrella. Keskustassa on vapaana vuokrattavia liiketiloja ja Vuoksen sataman tuntumassa on valikoima toimistotiloja.

Joustava toimisto

Imatran Vuoksenniskassa on vuokrattavana toimistotiloja, jotka ovat hyvälla sijainnilla Vuoksen sataman tuntumassa. Kun etsii joustavia toimitilaratkaisuja Imatralta, kannattaa katsoa myös Lappeenrannan toimitilavalikoima. Lappeenranta ja Imatra ovat naapuruskuntia ja esimerkiksi Lappeenrannan kaupunki ja Imatran Kehitysyhtiö Oy ovat yhdistäneet toimitilapalvelut. Samasta palvelusta voi etisä vuokrattavia toimistoja sekä Imatralta että Lappeenrannasta.

Toimisto hinnat

Imatra houkuttelee yrityksiä erityisesti edullisilla toimistohinnoila. Toimisto hinnat ovat varsin matalat verrattuna pääkaupunkiseutuun tai vaikka Lappeenrannan toimitilatarjontaan. Erityseist teollisuudenalan toimijoita on sijoittunut alueelle, joka tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja valikoiman paitsi toimistoja mutta myös tuotanto- ja teollisuustiloja.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin