arrow_upward

1 toimitila: Etelä-Pirkanmaa

Pirkanmaan vilkkain yrityskeskus on Tampereen seutu, jonne on sijoittunut paitsi kotimaisia mutta myös ulkomaisia yrityksiä. Etelä-Pirkanmaan talousodotukset tuleville vuosille on positiivisia ja alue houkuttelee erityisesti pk-yrityksiä. Kasvuvauhti on ollut tasaisesti nousussa viimeiset parivuotta ja erityisesti...Lue lisää

Luo hakuvahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kasvu tuo lisää toimitiloja

Etelä-Pirkanmaan yritysten liikevaihto on kasvanut viimeiset vuodet tasaista vauhtia ja kasvuennusteet ovat positiivisa. Erityisesti pk-yritysten suhdanneodotukset ovat hyvät. Kasvu on lisännyt toimitilojen kysyntää ja näin tuonut myös lisää tarjontaa. Tampereelle on erityisesti nousut uudenlaisia joustavia toimitiloja, jotka vastaavat nykyajan yritysten vaihteleviin toimitilatarpeisiin. Toimistohotellit ja coworking-tilat ovat yhä suositumpia kaiken kokoisten yritysten keskuudessa, koska liike-elämä on liikkuvaa. Yritykset tarvitsevat tioja, jotka muuttuvat yrityksen mukana ja mahdollistavat kustannustehokkaat ja vaihtelevat tilat.

Pirkanmaalta toimitilat

Toimitilojen vuokraaminen on yhä yleisempää verrattuna toimitilojen ostamiseen. Edes isommat yritykset eivät välttämättä sitoa itseään vuosiksi tiettyihin toimitiloihin, vaan vuokratiloilta etsitään ennen kaikkea joustavuutta ja muunneltavuutta. Suurin osa vuokratiloista sijaitsee keskustan alueella tai Hervannan yrityskeskittymässä. Toimitilojen valikoima on monipuolinen ja monet palvelijat tarjoavat erilaisia tilavaihtoehtoja. Esimerkiksi Technopolis tarjoaa yrityksille paitsi perinteisiä toimitiloja myös tiloja toimistohotellipalveluineen, coworking-tiloja tai toimistohotellipalveluita kokoustiloineen.

Edulliset toimitilat

Toimitiloilta etsitään paitsi joustavuutta mutta edulliset toimitilat houkuttelevat yrityksiä. Toimistohotellit ja coworking-tilat ovat uusia toimitilakonsepteja, jotka ovat edullisia toimitilavaihtoehtoja. Sen sijaan että yrityksen tarvisi vuokrata tilat kokonaan itselleen, maksat vain käytöstä ja tilat ovat yritysten käytössä silloin kun niitä tarvitset. Toimistohotellien ja coworking-tilojen hinnat alkavat noin parista sadasta eurosta kuukausi, joka on hyvin edullinen hinta perinteisten toimistojen kuukausivuokriin.

star
star
star
star
star
4.8 ääntä 5 / 4 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä
Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin