arrow_upward

Etelä-Pirkanmaa

Pirkanmaan vilkkain yrityskeskus on Tampereen seutu, jonne on sijoittunut paitsi kotimaisia mutta myös ulkomaisia yrityksiä. Etelä-Pirkanmaan talousodotukset tuleville vuosille on positiivisia ja alue houkuttelee erityisesti pk-yrityksiä. Kasvuvauhti on ollut tasaisesti nousussa viimeiset parivuotta ja erityisesti...Lue lisää

Luo toimitilavahti

Täysi katsaus

Tilaa kohdetiedot

Ei maksua/sitoumuksia

Yhteys vuokraajaan

Kasvu tuo lisää toimitiloja

Etelä-Pirkanmaan yritysten liikevaihto on kasvanut viimeiset vuodet tasaista vauhtia ja kasvuennusteet ovat positiivisa. Erityisesti pk-yritysten suhdanneodotukset ovat hyvät. Kasvu on lisännyt toimitilojen kysyntää ja näin tuonut myös lisää tarjontaa. Tampereelle on erityisesti nousut uudenlaisia joustavia toimitiloja, jotka vastaavat nykyajan yritysten vaihteleviin toimitilatarpeisiin. Toimistohotellit ja coworking-tilat ovat yhä suositumpia kaiken kokoisten yritysten keskuudessa, koska liike-elämä on liikkuvaa. Yritykset tarvitsevat tioja, jotka muuttuvat yrityksen mukana ja mahdollistavat kustannustehokkaat ja vaihtelevat tilat.

Pirkanmaalta toimitilat

Toimitilojen vuokraaminen on yhä yleisempää verrattuna toimitilojen ostamiseen. Edes isommat yritykset eivät välttämättä sitoa itseään vuosiksi tiettyihin toimitiloihin, vaan vuokratiloilta etsitään ennen kaikkea joustavuutta ja muunneltavuutta. Suurin osa vuokratiloista sijaitsee keskustan alueella tai Hervannan yrityskeskittymässä. Toimitilojen valikoima on monipuolinen ja monet palvelijat tarjoavat erilaisia tilavaihtoehtoja. Esimerkiksi Technopolis tarjoaa yrityksille paitsi perinteisiä toimitiloja myös tiloja toimistohotellipalveluineen, coworking-tiloja tai toimistohotellipalveluita kokoustiloineen.

Edulliset toimitilat

Toimitiloilta etsitään paitsi joustavuutta mutta edulliset toimitilat houkuttelevat yrityksiä. Toimistohotellit ja coworking-tilat ovat uusia toimitilakonsepteja, jotka ovat edullisia toimitilavaihtoehtoja. Sen sijaan että yrityksen tarvisi vuokrata tilat kokonaan itselleen, maksat vain käytöstä ja tilat ovat yritysten käytössä silloin kun niitä tarvitset. Toimistohotellien ja coworking-tilojen hinnat alkavat noin parista sadasta eurosta kuukausi, joka on hyvin edullinen hinta perinteisten toimistojen kuukausivuokriin.

star
star
star
star
star
4.0 ääntä 5 / 1 äänestä
Valitsemillasi hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia
Lajittele
format_list_bulleted
apps
Näytä