arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

arrow_drop_up

Toimistohotelli / Business Park vuokrattavana osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Pyydä kohdetiedot
info
Mihin tietoja käytetään?
Order form shadow
Varaa näyttö
Varaa näyttöclose
event
Order form shadow
Viesti vuokranantajalle
Viesti vuokranantajalleclose
Order form shadow
Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turku
Koko
10 - 150 m²
24 Hour AccessAvo-/kombitoimisto
Business LoungeHigh Speed Internet
IT-palvelutIlmastointi
KokoustilaLounasravintola
OpastetauluPysäköinti
SiivouspalvelutSopii liikuntarajoitteisille
Telephones systemVarasto
VartiointipalvelutWIFI
Yksityinen toimitila

Turku, Läntinen Pitkäkatu

Vaikka Turku on Suomen vanhin kaupunki, se on nykyaikainen innovatiivisten teknologiayritysten keskittymä. Joten tarvitset yhtä modernin paikan yrityksellesi. Business Centre Läntinen Pitkäkatu on tyylikäs rakennus, jonka vaikuttavat aulatilat ovat täynnä luonnonvaloa. Tässä viihtyisässä ympäristössä olet aivan Turun keskustassa, ja ympärilläsi ovat alueen suosituimmat ravintolat, kahvilat ja hotellit. Suurin ostosalue on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kiinteistöstä, se on ihanteellinen paikka pitää tauko tai tavata rennoissa merkeissä. Turun rautatieasema on aivan kulman takana, joten sinulla on loistavat yhteydet kaikkialle kaupunkiin, Helsinkiin sekä läheiselle Turun lentokentälle.

Vaikka Business Centre Läntinen Pitkäkatu sijaitsee Suomen vanhimmassa kaupungissa, se on yllättävän moderni. Tässä kiinteistössä on upea ja vaikuttava aula, ja sinulla on erinomaiset yhteydet kaikkialle kaupunkiin – ympäröiviin kauppoihin ja hotelleihin sekä rautatieasemalle, josta on nopea yhteys Helsinkiin.
email
Kiinnostuitko? Pyydä kohteen tiedot maksutta

Pyydä kohdetiedot ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Saat muutamassa minuutissa sähköpostitse vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla yhteydessä vuokranantajaan kysyäksesi mm. vuokrasta. Klikkaa linkkiä ja täytä lomake.

Sijainti

Samantapaiset toimistohotellit