Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

arrow_drop_up

Toimistohotelli / Business Park vuokrattavana osoitteessa Bulevardi 30, 00120 Helsinki

Pyydä kohdetiedot
Hyväksyn MatchOfficen käyttöehdot ja sähköpostit
info
Mihin tietoja käytetään?
Order form shadow
Varaa näyttö
Varaa näyttöclose
event
Hyväksyn MatchOfficen käyttöehdot ja sähköpostit
Order form shadow
Viesti vuokranantajalle
Viesti vuokranantajalleclose
Hyväksyn MatchOfficen käyttöehdot ja sähköpostit
Order form shadow
Bulevardi 30
00120 Helsinki
Koko
10 - 450 m²
VideoneuvottelutilatKokoustila
SosiaalitilatBusiness Lounge
WIFIAulapalvelu
High Speed InternetVastaanottopalvelu

Toimistohotelli Bulevardilla

Tämä viihtyisä toimistohotelli sijaitsee Aleksanterin teatteria vinosti vastapäätä osoitteessa Bulevardi 30. 1800-luvun lopulla valmistunut rakennus ja 450 neliön tilat tarjoavat hulppeat puitteet nykyaikaiselle toimistolle. Tiloista löytyvät rauhalliset puhelinkopit ja -huoneet tarjoavat mahdollisuuden hoitaa puheluita rauhassa. Tilat pitävät sisällään myös varustellun keittiön sekä yhteiset sosiaalitilat.

Neuvottelutilojen käyttäminen kuuluvat kiinteään vuokraan, joten vältyt piilokuluilta ja yllätyslaskuilta. Toimistohotelli tarjoaa asiakkailleen rajoittamattoman neuvotteluhuoneiden käyttöoikeuden lisäksi lukittavan laatikoston, toimistotarvikkeet, tarjoilut, kuten kahvit, teet ja erikoiskahvit, internetyhteyden sekä tulostimien, -kopiokoneiden ja skannereiden käytön tulosteineen. Lisäilmettä tiloihin tuovat vaihtuvat taide- ja valokuvanäyttelyt. Toimistohotellin konsepti takaa, että kaikesta on huolehdittu puolestasi. Sinun tarvitsee vain kävellä sisään ja tuoda koneesi ja puhelimesi.

Toimistohotelli sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Hietalahden tunnelmalliselta kauppahallilta ja Ekbergin kahvilalta. Toimitilaan pääset kätevästi pyörällä, kävellen, raitiovaunulla, bussilla tai autolla.
 

email
Oletko kiinnostunut? Pyydä hinta- ja lisätiedot maksutta!

Pyydä kohdetiedot ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Saat sähköpostitse kohdetiedot, vuokranantajan yhteystiedot ja voit olla yhteydessä kohteen vuokraajaan kysyäksesi lisää esimerkiksi vuokrasta ja hinnasta.

Sijainti

Samantapaiset toimistohotellit