arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Show patrizia toimitilat

PATRIZIA

PATRIZIA Finland on osa kansainvälistä kiinteistösijoittajien ja –varainhoitajien PATRIZIA Immobilien AG:n paikallisten asiantuntijoiden verkostoa. PATRIZIA vastaa kiinteistösijoittajien suomalaisten sijoitusten hankinnasta ja varainhoidosta Suomessa. Yritys tarjoaa vuokralaisille laadukkaita toimitilavaihtoehtoja ja asiantuntevaa palvelua.

PATRIZIA Immobilien AG on toiminut aktiivisena varainhoitajana kiinteistömarkkinoilla 15 Euroopan maassa yli 30 vuotta. PATRIZIAn liiketoimintaan kuuluvat toimitilakiinteistöjen hankinta, hallinta, uudelleenasemointi ja myynti sen omien lisensoitujen investointikanavien kautta. Yhtenä Euroopan johtavista kiinteistösijoitusyhtiöistä PATRIZIA toimii arvostettuna liikekumppanina suurille institutionaalisille sijoittajille ja yksityissijoittajille kaikissa suurissa Euroopan maissa.

Tällä hetkellä yhtiö hoitaa lähes 20 miljardin euron suuruista kiinteistöomaisuutta pääasiassa vakuutusyhtiöiden, eläkerahastolaitosten, valtion omistamien rahastojen sekä talletus- ja osuuspankkien salkunhoitajana ja osasijoittajana.

Show na%cc%88ytto%cc%88kuva 2017 08 16 kello 12.40.39

Ota yhteyttä:

Anu Henttonen

Asset Manager

+358 3067053-56

anu.henttonen@patrizia.ag

PATRIZIAn kotisivut