arrow_upward

Etsi vuokrattavia toimitiloja Suomesta

Hanki useampia asiakaskontakteja virtuaalikierroksen avulla

Show mo topimg virtual tour

MatchOffice.fi tarjoaa asiakkailleen lisänäkyvyyttä virtuaalikierroksilla

Virtuaalikierrokset ovat tapa vahvistaa yrityksen näkyvyyttä ja imagoa sekä helpottaa toimitilojen vuokraamista. Virtuaalikierrokset antavat asiakkaille mahdollisuuden tarkastella yrityksen toimitiloja netissä ilman erillistä näyttöä. Näin vapautuu enemmän aikaa ydinliiketoimintaan kun potentiaaliset vuokralaiset voivat tarkastella toimitiloja kotoa käsin. Toimitilojen vuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Virtuaalikierroksen edut

  • Parempi näkyvyys
  • Enemmän yhteydenottoja
  • Laajempi kattaus potentiaalisia asiakkaita
  • Käyttäjäystävällisyys ja parempi dialogi käyttäjän kanssa
Google Street View Agency

Hinnat alkaen 275 € (Alv 0%) sisältäen valokuvauksen ja palvelun avausmaksun sekä 12 kuukauden ylläpitopalvelun, jonka jälkeen ylläpitopalvelu on 130€ / vuosi.
Huomaa, että hinnat ovat verottomia ja näihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero

Virtuaalikierroksen edut

Tilaa tarjous sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tilaus- ja käyttöehdot

Käy tutustumassa virtuaalikierroksiin

Vieraile yhteistyökumppaneidemme toimistoissa Kööpenhaminassa. Ota virtuaalikierros toimistoissa ja saat käsityksen, miltä uudenlainen toimitilojen esittely näyttää.

Ordnung Virtuaalikierros B!ngs Virtuaalikierros
Sadolin Albaek MatchOffice

Ota yhteyttä ja tilaa virtuaalikierros

Täytä lomake ja kerro, missä kaupungissa yrityksesi toimitilat sijaitsevat.

Matt Marsh MatchOffice ja Lokalebasen.dk Valokuvaaja

Voimmeko auttaa?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Miten saan lisätietoja kohteesta?
Täytä lisätietolomake ”Pyydä kohdetiedot”, jonka löydät kohdesivulta. Anna nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi voit halutessasi laittaa viestin vuokranantajalle ja kysyä kohteesta. Kun olet lähettänyt lisätietopyynnön, saat lisätietoja kohteeesta ja vuokranantajan yhteystiedot sähköpostitse muutamassa minuutissa.
Miten saisin automaattisesti tiedon uusista, kriteereihini sopivista vuokrakohteista?
Jos haluat saada automaattisesti tiedon uusista, kriteereihisi sopivista vuokrakohteista, voit asettaa hakuvahdin. Hakuvahti lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista ja hakukriteereihisi sopivista vuokrakohteista automaattisesti.
Miten voin poistaa hakuvahdin?
Voit aina poistaa asettamasi hakuvahdin. Poista hakuvahti klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä “Poista hakuvahti”. Voit aina tehdä uuden hakuvahdin.
Kuinka ilmoitan vuokrattavista kohteista?
Ensiksi sinun tulee rekisteröityä palveluun. Voit rekisteröityä täällä: Rekisteröidy palveluun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ilmoittaa vapaat kohteet omien sivujen kautta.
Mitä kohteiden mainostaminen MatchOffice-portaalissa maksaa?
Riippuen mainostatko toimitiloja vai coworking- ja kokoustiloja, hinnat ovat seuraavat:
  • Toimitilat: No cure, No pay mainosta tiloja ilmaiseksi, ilman ennakkomaksuja. Maksat vain syntyneistä vuokrasopimuksista, komissio on 12,5 % ensimmäisen vuoden perusvuokrasta.
  • Coworking- ja kokoustilat Kiinteä kuukausihinta coworking- ja kokoustilamainoksille. Yksi hinta kaikille tiloille yhdessä osoitteessa. Hinnat alkaen 19,90 e / kk.
Miten julkaisen vuokramainoksen?
Kun luot ensimmäisen vuokrakohteen, tulee MatchOfficen hyväksyä vuokrailmoituksen ennen kuin se tulee näkyviin portaalissa. Tämä vie hetken aikaa, mutta vuokrailmoituksesi julkaistaan heti kun se on hyväksytty, pääsääntöisesti saman päivän aikana. Jos olet jo aikaisemmin mainostanut vuokratiloja MatchOffice-portaalissa, vuokrailmoitukset julkaistaan heti kun olet luonut ilmoituksen ja vaihtanut kohteen statuksen “aktiiviseksi”.
< Takaisin